dnes som objavila super funkciu myslim ze sa to vola "MAJU MA V KAMARATOCH" a ja tam mam ludi z ktorymi som si v zivote nepisala ani ich nepoznam ani nic.... tak ma zaujima ci nieco podobne tam ukazuje aj vam.. u tych ludi som vyslovene clovek do poctu
@gothicpoethic uplne hore ako mas moj birdz potom postu a potom mas KAMARATI ... na to klikni vybehne ti zoznam tvojich priatelov a tam sa to da prekliknut na zoznam ludi co ma teba v priateloch...
ja som na to prisla preto ze som bola na maily a prisiel mi email ze mam noveho priatela tak som bola v soku a este viac ked som otvorila webku a zistila ze mi ta tvar nic nehovori
.. neprehodila som snim ani vetu.. ani fotky som nekomentovala... a ani blog som nekomentovala..
to sa stáva aj ked nechapem načo je to niekomu dobré ...mohlo by to tu byt ako na fb:d ze potvrdit aby si ta nedal niekto neznami...niekto koho nechces aby ta mal v priateloch
Doteraz som mala o 10 ľudí viac ako som mala v priateľoch, včera sa tam zase jeden priplietol a teraz keď som pozrela tak ďalší traja :´-( Ale viacerí z nich, sú tí, čo na Birdz prestali chodiť alebo tak, ale so zvyškom som nikdy neprehovorila ani slovo.
áno aj mňa maju v priateloch taký ľudia mne to chodi na e.mail kto si ma pridal dneska si ma pridal nejaky clovek a ja ze kto to je ze som si s nim nikdy nepisala a on ze dneska sa rozhodol ze si medzi priatelov prida cely birdz
@singourney ja mam mozno nejaky trest, o ktorom neviem len najlepsie je, ze medzi priatelmi v tom "moji ludia" ich mam, ale na webke nie, neukazuje mi ich aktivity... @admin ?
Tiež sa mi to už parkrát stalo, ale neprekáža mi to nejako. Však tým, že ma má v priateľoch nevidí nič naviac, skôr na FB si dávam pozor, že koho si potvrdím.
@singourney .. pomôže mu to asi v tom, že každý, komu príde mail, že si ho pridal do priateľov, klikne na jeho webku, aby zistil, kto to je /ako som to urobila aj ja/ a jemu sa tak zvýši tajné číslo.. neviem iný dôvod, prečo by to robil..
Kedze birdz ma rad bug-y neviem sam comu mam verit.
V profile pise nieco cez 7000 priatelov. ked to rozkliknem je ich iba 100 zobrazenych, no a ked si dam moji kamarati pise toto:
Moji kamaráti 14245
a tearz ta dolezita cast: "Preco?". No ok, skusim to skratit. Nie, nie je to pre to uzasne tajne cislo, ktore vlasnte nic neznamena (aspon pre mna nema vyznam).
Spravil som to pretoze vonku bolo skaredo, chladno a prsalo. Pretoze v nedelu som musel robit veci do prace a ako som si tak listoval svojim kodom, objavil som nadhernych 15 riadkov, ktore si vyzadovali necelych 5 min prace. Takze preco? Pretoze vonku prsalo. Preco? Aby osm sa vyhol praci. Preco? Len tak zo zabavy.
Snad to nikomu neublizilo, ze sa nachadza medzi 14k dalsili ludmi a tym co to vadi, nech nasadia ignor. Nikomu som nic nepisal, len som pridal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
aj ja chcem vedieť kde :p
.. neprehodila som snim ani vetu.. ani fotky som nekomentovala... a ani blog som nekomentovala..
a jeden z nich, @kvimbi má vyše 7000 priateľov
teraz som videla ze tu spominame @kvimbi
to je on
ja mam 4 priatelov (uznavam ze je to malo) ale pisem si snimi... asi napisem tomu kvimbimu nech si ma laskavo vyhodi z priatelov...
potom nechapem ako kvimbi ich moze mat 7000 ? ked tebe ich premazava...
...alebo ta admin nemaa raaad ... ale neee...
neviem mohli by s tym nieco urobit celkovo...
V profile pise nieco cez 7000 priatelov. ked to rozkliknem je ich iba 100 zobrazenych, no a ked si dam moji kamarati pise toto:
Moji kamaráti 14245
a tearz ta dolezita cast: "Preco?". No ok, skusim to skratit. Nie, nie je to pre to uzasne tajne cislo, ktore vlasnte nic neznamena (aspon pre mna nema vyznam).
Spravil som to pretoze vonku bolo skaredo, chladno a prsalo. Pretoze v nedelu som musel robit veci do prace a ako som si tak listoval svojim kodom, objavil som nadhernych 15 riadkov, ktore si vyzadovali necelych 5 min prace. Takze preco? Pretoze vonku prsalo. Preco? Aby osm sa vyhol praci. Preco? Len tak zo zabavy.
Snad to nikomu neublizilo, ze sa nachadza medzi 14k dalsili ludmi a tym co to vadi, nech nasadia ignor. Nikomu som nic nepisal, len som pridal