Minule som tu pisal o tom, ze potrebujem iskru do zivota, nieco nove, vypadnut zo stereotypu, ze nemam priatelov, spolocensky zivot... a nebudem sam, kto sa citi byt osamely...
A preto ciste teoreticka otazka ma v suvislosti s tymto napadla:
minule som sedela s kamoskami v tatracentre na kave a sme si hovorili ze by nam ani nevadilo keby si len tak niekto prisadol a zacal sa s nami bavit ale samozrejme niekto sympaticky
žiadny problém moje kamarátky majú radi, ked prídem s niekym novým-nemám na mysli priateľa..
Myslím si že spoločnosť by sa mala práve vytvárať z ľudí kt. si sadnu a ako to zistiť ked sa nestretnu? Ale napriklad na byt som nikoho neznameho nepozvala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale napriklad by sme sa tuto s etelkou dlho naslepo kamaratili a ako pekne nam to islo!
Hoc raz som bola prizvaná k pikniku dvoch neznámych (ale strašne sympatických ľudí) a nepridala som sa a ľutujem to. Mali aj pivo :/.
Myslím si že spoločnosť by sa mala práve vytvárať z ľudí kt. si sadnu a ako to zistiť ked sa nestretnu? Ale napriklad na byt som nikoho neznameho nepozvala