Posledne mesiace neboli pre mna najlahsie a v tomto obdobi som bola sama, pretoze moje kamaratky boli "zaneprazdnene".Za posledne 3 mesiace som ich volala von len ja a aj to sme boli vonku max 4-krat. Ved najkamosku staci vidiet raz za mesiac, nie? Hlavn
no a čo si čakala od nich? že ti budú každý deň ony volať a vypytovať sa ako sa máš? nebuď bláhová... keď človek niekoho potrebuje, tak nech to dá aj patrične najavo...
ludia este nevedia citat myslienky a treba im obcas povedat že je ti na hovno.. ja svoju naj kamosku vidim tiez dost malo, komunikujeme vacsinou cez net, a nemožeme sa vidiet tak casto ako by sme chceli... lebo ona ma skolu, ja mam skolu (a nemame ju spolocne), nebyvame hned pri sebe, takže sa nemozeme ani stretnut stylom, že v teplakoch prebehnem z bloku do bloku na kavicku a každa mame priatela s ktorymi sme skoro každy den...
tiez som mala najlepsiu kamaratku na svete, ale odkedy ma frajera (uz asi tri roky) som s nou naozaj raz, maximalne tri krat za rok.. to tak byva.. teraz mam priatela aj ja, ale snazim sa nesrat na jednu moju uzasnu sesternicu, najlepsiu kamaratku aku mam.. s nou mozem ist na pivo aj s priatelom.. a to sa mi paci..
tu kamaratku uz naspat neziskas.. prepac, ale nie.. viem to.. a je to blbe..
este par info na upresnenie. ta kamoska vedela o vsetkych veciach, ktore sa stali. ale - ako ona povedala - nevedela, ze ma to az tak zasiahlo. len ja som clovek, ktory nedokaze o takychto veciach hovorit cez net alebo telefon. raz som jej telefonovala a hovorila som o nocnych morach, ktore sa mi snivali asi mesiac. kazdy den takmer ta ista - bolo to o jednom muzovi,ktoreho som kazdu noc stracala.. povedala som jej, ze mam pocit, ze sa zblaznim. mala som pocit, ze nepocuva, ze ju otravujem. uz som jej nevolala. ale ani ona sa neozvala. potom sme si znova pisali - o niekolko tyzdnov. naozaj musim povedat hej! som na dne! aby zistila, ze sa mam zle?
tak takto. ja mam kamaratku (ak sa to da este tak nazvat), ktora je s chalanom uz rok a pol a zatial sa mi vzdy ozvala, len ked sa pohadali, alebo on nemal cas. takze uz ma ani nenapadne jej volat, ak nieco potrebujem. a to byva hned vedla mna!
druha ma chalana pol roka. taktiez byva vedla mna. ked ho este nemala, tak sme si hovorili, ze nikdy by sme nespravili to co ta prva. ze ak si najdeme chalana, este stale budeme kamaratky. no co sa nestalo? s nou je to rovnake.
nemam problem si najst nove kamaratky, ale predsa len. tie predtym boli kamaratky od detstva! ale tak.. co mam robit? treba si zvyknut, ze ludia zo zivota aj odchadzaju a toto mi dava prilezitost spoznat novych ludi.
vies, to je to. pozname sa roky a naozaj dlho sme boli najkamosky. a naozaj nie je lahke pripustit, ze kamoska, s ktorou ste si vraveli, ze vase priatelstvo bude naveky...uprednostni frajera a jeho kamaratov. a vobec jej nechybaju napr. vase spolocne kavy. je to smutne. ale co uz, realita je vzdy kruta. ako si povedala, treba si asi zvyknut a najst novych kamaratov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
tu kamaratku uz naspat neziskas.. prepac, ale nie.. viem to.. a je to blbe..
druha ma chalana pol roka. taktiez byva vedla mna. ked ho este nemala, tak sme si hovorili, ze nikdy by sme nespravili to co ta prva. ze ak si najdeme chalana, este stale budeme kamaratky. no co sa nestalo? s nou je to rovnake.
nemam problem si najst nove kamaratky, ale predsa len. tie predtym boli kamaratky od detstva! ale tak.. co mam robit? treba si zvyknut, ze ludia zo zivota aj odchadzaju a toto mi dava prilezitost spoznat novych ludi.
vies, to je to. pozname sa roky a naozaj dlho sme boli najkamosky. a naozaj nie je lahke pripustit, ze kamoska, s ktorou ste si vraveli, ze vase priatelstvo bude naveky...uprednostni frajera a jeho kamaratov. a vobec jej nechybaju napr. vase spolocne kavy. je to smutne. ale co uz, realita je vzdy kruta. ako si povedala, treba si asi zvyknut a najst novych kamaratov.