Čo ak mi môj priateľ vytýka objímanie sa s dievčatami, či už kamoškami alebo od nás z divadla (chlapcov som pred nim nikdy neobjímala). Neviem ja to beriem ako normálne, klasika. Mám ich predsa rada. Alebo, že by to bola istá žiarlivosť, že jeho som nedos
Kd len dievcata objimas tak mu povedz, ze to mas rada, si na to zvyknuta a ze normalne, ze baby sa medzi sebou kamaratsky objimu. A mozes ho ubezpecit, ze chalanov nezvyknes objimat a ani sa nechystat zacat, lebo ze pred nim si chalanov ani neobjimala
neviem, kedysi bol tiež pre mňa nezvyk objímať sa s chalanmi, ale teraz sa nad tým už ani tak nezamýšľam, beriem to ako bežnú súčasť spoločenskej konvencie.... keď sa lúčim so skupinou, bežne sa objímem s kamarátkami aj s kamarátmi... dokonca aj s partnermi svojich kamarátok niekedy, je to prejav kamarátskych sympatií a nič viac....
aj keď sa mi už stalo, že v niektorých prípadoch bolo to obajtie z chalanskej strany tuhšie ako zvyčajné...
Je úplne normálne, že prejavíš náklonnosť niekomu, koho máš rada, takýmto (úplne nevinným a prirodzeným) spôsobom.
To, že s ním chodíš, predsa neznamená, že všetka tvoja láska odteraz bude patriť iba jemu. Že ju rozdáš iným neznamená, že ostane preňho nejako menej. Normálne sa s ním o tom porozprávaj a keď nepochopí, ruky od neho preč, vážne. Podľa mňa to neskôr postúpi do vyšších foriem podivnej žiarlivosti, alebo čo.
@matiarka tebe by vadilo keby tvoj chalan da pusu na lice babe pri gratulacii? Ty si snad vadna nie? Este viac nez ten pako z nulteho komentu.. Od teba by mali chalani dat ruky prec
myslím, že na tom nie je nič zlé... takže každopádne hodne o tom reč... lebo toto je podľa mňa moc žiarliť na objatie..aj keby si s kamaratmi chalanmi sa objimala si myslím že na tom nie je nič zlé pokial je to len objatie na privítanie alebo proste podobné...
no ako tu na chlapca nadavate.. ale prva vec, ktora napadla mne je to, ze to moze mozno z jeho pohladu vyzerat mierne divne resp. ja tiez nerad vidim napr. v Piatok bandu mladych dievcat, ktore sa stretnu niekde v meste, zacnu jacat a objimat sa, lebo sa vidia po celych 8 hodinach po skole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Mne by celkom vadilo, keby dal nejakej pusu na líce na narodeniny.
Alebo si myslí že je to falošné objatie kamarátiek ako to väčšinou aj býva a má na to agresiu...
Ja sa objímam aj s kamarátmi, najprv mu to vadilo, ale teraz je všetko OK. Objatie neznamená neveru,u mňa náklonnosť a priateľstvo.
nabuduce, ked ta bude manka objimat, tak ti mozno krompacom lizne achilovky
kde mam namornicku fotku !
ja len ze niekedy v takychto situaciach zostavam na pochybach, ci nemam prehnane reakcie... tak sa radsej poradim
aj keď sa mi už stalo, že v niektorých prípadoch bolo to obajtie z chalanskej strany tuhšie ako zvyčajné...
@7
Keep calm and break up. (if the talk won't help)
Co ti to jebe, fakt si to musim este raz precitat, taka dementnost to sa len tak nevidi.
Je úplne normálne, že prejavíš náklonnosť niekomu, koho máš rada, takýmto (úplne nevinným a prirodzeným) spôsobom.
To, že s ním chodíš, predsa neznamená, že všetka tvoja láska odteraz bude patriť iba jemu. Že ju rozdáš iným neznamená, že ostane preňho nejako menej. Normálne sa s ním o tom porozprávaj a keď nepochopí, ruky od neho preč, vážne. Podľa mňa to neskôr postúpi do vyšších foriem podivnej žiarlivosti, alebo čo.
sice mne to tiež nevadi ale zas nemalo by to byť prehnane objimanie zas
ale kedy obimem kamaratku a vadi mi to , tak si asi myslim , ze je retardovany...
@matiarka by som chcela vidiet chlapa co by akceptoval taketo nazory akoze fakt
kamarátkin frajer je úplne rovnaký. nemôžme si pred ním akýmkoľvek spôsobom prejaviť náklonnosť, inak sa urazí na sto rokov a trucuje ako malé decko