Mam jeden maly problem.Kazdy z nas ma isto vela kamaratov,kamaratiek a priatelov.Tych mam aj ja no da sa povedat dost.Niektori su z mojho okolia ini zase z vacsej dialky.Ale mam pocit,ze vacsina z kontaktov funguje z vacsa vdaka mne.Tym chcem povedat,ze a
@4 tak hladat si novych kamosov nieje otazka tyzdna
@0 ja ti len poviem tolko, ze ak im neposles to zelanie na sviatky, budes sa citit mizerne... urcite budes asi dobrak, a jednoducho ti nestoja za nic ti ludia....
Tiez som mala uz niekedy taky pocit, ale postupom casu som prisla na to, ktori su moji skutocni priatelia ti sa mi ozyvaju sami Ti najnovsi este nie a mozno ma to tiez tak trochu zaraza, ale nevadi mi to, pretoze si myslim, ze jeden ci dva roky este nestacia na vytvorenie skutocneho priatelstva.
ja mam tiež par takych priatelov.a v poslednej dobe je problém skor s tím ze mam pocit ze oni ma maju menej radi jako ja ich. mozno je to aj tvoj pripad.mas ich radsej a preto chces vediet jak sa maju co robia a tak.ale ak sa ta to neopytaju niekedy aj sami od seba oni,tak potom to niesu tí praví kamoši.a ak su to skoro všetcia,tak ma to mrzi lebo ja viem aké je to naozaj tažké najst si novych priatelov..
Ja sa tiez uz vacsinou prvy nikomu neozvem v poslednej dobe, alebo ked tak len fakt raz alebo tak a ked sa ten druhy clovek dalsi krat neozve sam pri takej podobnej prilezitosti tak sa proste zo zasady neozvem...
chápem kedysi som aj ja bola v tvojej situácii...treba lepších ludí,ktorí ti za to stoja...to radšej žiadnych "kamarátov" by som nemala než tých čo máš ty
ta couž moznoze sa im pchaš do "zadku" alebo ta nemaju moc radi neviem...no ale o takych kamaratov čo si na mna ani nespomenu tak by som o nich asi nestal velmi ..hladaj normalnych a poriadnych čo na teba nezabudnu a možeš im veriť...radšej mať par priatelov ktorym možeš veriť ako ich mať desiatky až stovky ..
myslim, ze to nie je len tvoj problem....mna to tiez niekedy se.. ze vzdy sa musim ozyvat prva...konkretne na Vianoce som sms poslala kazdemu prva ja....ale ja si z toho nejaku tazku hlavu nerobim......proste si pomyslim, ze mozno zabudol ale urcite nie som tej mienky ze by som ich mala pre taku blbost zavrhnut.. dolezite je, to co sme spolu prezili, to, ci sa vieme medzi sebou porozpravat o hocicom.....podla mna si z toho nerob az taku hlavu... skus tomu nechat volny priebeh .. mozno casom uvidis ci tvoji kamosi stoja zato..
Ono to vôbec nieje blbosť..lenže možno si už ľudia zvykli na to, že všetko spravíš ako prvý..naprííklad mne chalan tiež nikdy nepísla na ICQ prvý a mne to kúúsok vadilo keĎ som to zistila tak som sa spýtala že prečo a on na to:"ale veď...ty píšeš pvá..a keď nenapíšeš bojím sa, že som niečo spravil.." takže možno to je tým, že proste sú zviknutí
to s tym nespomenutim si poznam aj ja..vybodla som sa aj ja na nich..ludi, ktori ma maju na haku, mam aj ja na haku..a tak by si to mal brat aj ty bude tych kamaratov menej, ale budu to fakt kamarati
ja si myslim ze priatela spoznas podla inych vlastnosti ako ci ti napise sms abo zavola ta von jasne taketo veci človeka mrzia. vies a mozno nemusi byt chyba v nichh co ak mas slaby marketing ak si v partii musia o tebe vedet ze si tam treba mat nazory treba byť iniciator akcii treba sa angazovat v spolocensko ziti spolocnosti treba povedať hej kamosi zajtra mam narodeniny pojdeme pit? a hned budu o tebe vedet. proste treba ukazat ze si tam ludia co idu s prudom su akceptovany a vitany ale ty co ten prud urcuuju su ziadany treba hovoriť nahlas aby seci poculi o com sa bavis s kamosom co sedi vedla treba byt ferovi a kazdemu dat moznost povedat svoj nazor. ale treba to neprehnat lebo ty ktory hraju velkych chlapov a frajerov a co sa povysuju prestanu byt oblubeny. proste sa treba prejaviť nahlas ale skromne treba povedať hej de ste boli co ste pre mna neprisli? a podobne a nie cakat pri mobile ze kto mi zavola. preco byt ten trtko co ho zdy musi volado zavolat neni lepsie byt ten kto setkych zavola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@0 ja ti len poviem tolko, ze ak im neposles to zelanie na sviatky, budes sa citit mizerne... urcite budes asi dobrak, a jednoducho ti nestoja za nic ti ludia....
ja sa neozyvam prva, ale chcem to zmenit, aspon raz za cas by sa urcite mal aj niekto druhy ozvat skor
Ale ja keď sa na niekoho vyseriem, lebo si na to nespomenie, tak to som super kamoš!