1 Akýsi pútnik kráčal poľným chodníkom, keď v tráve na jeho
okraji zbadal... hadicu
2 „Je to had,“... povedal si viac menej pre seba
3 Had sa vztýčil a... pokrcil ramenami. Potom sadol na bicykel a odisiel
4 A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik. Aj on zbadal hadicu
5 „Je to vtáčik,“... povedal si viac menej pre seba
6 A vtáčik zatrepotal... pi pi pi piko predavam
7 Na tmavej opustenej ceste zastalo auto... s vladnou espezetkou
8 Vodič vystúpil a zistil,... ze diler pika zmizol
9 Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo,... ked v trave uvidel odkaz
10 Bolo tam... napisane: ak chces vidiet svojho vtacika, chod 2 km na juhovychod k chalupke so zlatym zdvihakom na cele
11 Vybral sa pešo tým smerom a... v duchu spriadal plan na oslobodenie vtacika
12 „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sedlak ... upiekol vtacika
13 ...a sedliak mu otvoril, bol taký rozzúrený, že ho udrel päsťou do tváre a zareval: „Zožer si ten svoj hnusný zdvihák!“
14 Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi,... daj mi zdvihak a on ti da zdvihak
Akýsi pútnik kráčal poľným chodníkom, keď v tráve na jeho
okraji zbadal hada.
„Je to had,“ povedal si sám pre seba, "ale len taký maličký."
Had sa vztýčil a ukázal mu, že nie je až taký malý. Chlapík uznanlivo prikývol a išiel ďalej.
A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik. Aj on zbadal hada
„Je to vtáčik,“ povedal si, pretože svojím homosexuálnym pudom zabrániť nevedel.
A vtáčik zatrepotal krídlami a pokrútil hlavou. "To je had, vtáčik som ja" poučil pútnika a ten sa zahanbene pustil ďalej.
Na tmavej opustenej ceste zastalo auto -modrá oktávia.
Vodič vystúpil a zistil, že je už pomerne neskoro na nočnú prechádzku po lese, ale on tak veľmi chcel vidieť to čudo, o ktorom mu dvaja kamatári - pútnici rozprávali...
Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo, pretože dokonca nemal ani len lampu, ktorou by si na cestu mohol posvietiť.
Bolo tam ako v jaskyni - ticho a tma. Ale odrazu neďaleko začul ľudské hlasy.
Vybral sa pešo tým smerom a pomyslel si: "To bude isto krčma, aspoň si vypijem, keď už z tej prechádzky nebude nič. A možno mi požičajú svetlo, a fakt, možno aj zdvihák, mohol by som si zodvihnúť auto, skryť sa pod neho, prečkať tam v bezpečí noc a ráno sa vybrať na prechádzku."
Lenže ako po piatich minútach zistil, krčma bola priďaleko, a tak, keďže bol samomluvec, rozhodol sa, že si zahrá hru "A čo keď". Vymýšľal rôzne situácie a predstavoval si sám seba, čo by v nich asi robil. „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sedliak, čo ho z tej krčmy nahlas počuť nebude chcieť prenajať zdvihák? Sakra, toto nedám...musím sa poriadne napaprčiť, potom vyzerám nebezpečný...musím ho omráčiť, aby som ho umlčal, potom si zájdem do krčmy, vypijem čosi, uchmatnem zdvihák a hybaj naspäť."
Tak parádne si ten hnev nacvičil, že keď došiel do krčmy a sedliak mu otvoril, bol taký rozzúrený, že ho udrel päsťou do tváre a zareval: „Zožer si ten svoj hnusný zdvihák!“
"Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi, ktorý ťa tu nájde v bezvedomí, že som si ten zdvihák iba požičal. A že len čo nadvihnem auto, vyspím sa poprechádzam po lese, prinesiem ho naspäť." Lenčo to dopísal, položil papierik s odkazom omráčenému sedliakovi na brucho, zašeu do krčmy, uchmatol zdvihák a vrátil sa k autu. Kým tam trafil, našlo ho ráno.
@marleymt "a tak, keďže bol samomluvec, rozhodol sa, že si zahrá hru "A čo keď". Vymýšľal rôzne situácie a predstavoval si sám seba, čo by v nich asi robil. „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „
Akýsi pútnik kráčal poľným chodníkom, keď v tráve na jeho
okraji zbadal....!
2 „Je to had,“ vykríkol vydesene a uskočil do kríkov
3 Had sa vztýčil a začal syčať "sssss... ssss...sss..sss...ssss"
4 A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik. Aj on zbadal...!
5 „Je to vtáčik,“ odvetil a zakolísal sa hore dole. Pohladil si veľké brucho.
A vtáčik zatrepotal krídlom "nejedz ma, zobáky sa ťažko trávia"
7 Na tmavej opustenej ceste zastalo auto s hadom a vtáčikom.
8 Vodič vystúpil a zistil, že má nohy. zasyčal a rozišiel sa na chodník.
9 Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo, ale vtáčik ho vzal do pazúrov a odniesol k veľkému nápisu "opravujeme hadie kože"
10 Bolo tam veľa iných hadov ktorí viseli na šnúre.
11 Vybral sa pešo tým smerom a... zistil že vlastne nejde pešo lebo mu odpadli nohy.
12 „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sediaksss sááá sejakú skaredússs sáplatuuusssss..."
13 Sedliak vnútri postavil na zdvihák obrieho koňa aby mu ušil nové topánky. Had začal nervózne syčať a požadovať aby mu opravil kožu. Dvere sa však rozrazili a sedliak mu otvoril, bol taký rozzúrený, že ho udrel päsťou do tváre a zareval: „Zožer si ten svoj hnusný zdvihák!“
14 Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi, že ktorý si objednal opasok z hadej kože, že konečne ho môžem dokončiť. Vtáčik to všetko počul. Naštval sa a vyďobal sedliakovi obe oči.
okraji zbadal... nieco
2 „Je to had,“... ne?
3 Had sa vztýčil a... povedal jasne ze som to ja co si slepy ty kkt?
4 A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik... Aj on zbadal hada.
5 „Je to vtáčik,“... ne had.
6 A vtáčik zatrepotal... kridlami
7 Na tmavej opustenej ceste zastalo auto...
8 Vodič vystúpil a zistil,... ze je tam tma jak v prdeli
9 Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo,... lebo nic nevidel
10 Bolo tam... hovno vidno
11 Vybral sa pešo tým smerom a... stratil kluce
12 „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sedl... ak neotvori?
13 ...a sedliak mu otvoril, bol taký rozzúrený, že ho udrel päsťou do tváre a zareval: „Zožer si ten svoj hnusný zdvihák!“
14 Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi,... co vymyslel ten pribeh ci mu nejebe.
okraji zbadal plaziaceho sa hada.
2 „Je to had,“ vydesil sa.
3 Had sa vztýčil a pohryzol ho do nohy.
4 A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik. Aj on zbadal v tráve hada.
5 „Je to vtáčik,“ potešíl sa.
6 A vtáčik zatrepotal krídelkami a odletel.
7 Na tmavej opustenej ceste zastalo auto pretože vodič zistil, že niečo nie je v poriadku.
8 Vodič vystúpil a zistil, že je to defekt a že nemá rezervu.
9 Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo, keď sa zračila iskierka nádeje.
10 Bolo tam svetlo, tam za lesom...
11 Vybral sa pešo tým smerom a hovoril si:
12 „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sedliak nič nepožičia?" A čo keď ma zbije?"
13 Chlap prišiel vytočený vlastnými myšlienkami a keď mu sedliak otvoril, bol taký rozzúrený, že ho udrel päsťou do tváre a zareval: „Zožer si ten svoj hnusný zdvihák!“
14 Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi, ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2.pomyslel si a pomaly začal ustupovať.
3.pretože zjedol viagru.
4.niečo divné v tráve.
5.domyslel si, pretože zle videl.
6.lebo had sa zmenil na motýľa.
7.značky bmw.
8.že sa mu chce kakať.
9.pretože to strašne tlačilo.
10,5 domčekov s kadibúdkami.
11.skúšal to udržať.
12.sedlák nedá toaleťák?
13.zaklopal so strachom, cez okienko totiž išiel so zdvihákom ktorý mu bol na nič
14.že tymáš plné gate a nie mysel...maj sa.
okraji zbadal... hadicu
2 „Je to had,“... povedal si viac menej pre seba
3 Had sa vztýčil a... pokrcil ramenami. Potom sadol na bicykel a odisiel
4 A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik. Aj on zbadal hadicu
5 „Je to vtáčik,“... povedal si viac menej pre seba
6 A vtáčik zatrepotal... pi pi pi piko predavam
7 Na tmavej opustenej ceste zastalo auto... s vladnou espezetkou
8 Vodič vystúpil a zistil,... ze diler pika zmizol
9 Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo,... ked v trave uvidel odkaz
10 Bolo tam... napisane: ak chces vidiet svojho vtacika, chod 2 km na juhovychod k chalupke so zlatym zdvihakom na cele
11 Vybral sa pešo tým smerom a... v duchu spriadal plan na oslobodenie vtacika
12 „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sedlak ... upiekol vtacika
14 Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi,... daj mi zdvihak a on ti da zdvihak
okraji zbadal hada.
„Je to had,“ povedal si sám pre seba, "ale len taký maličký."
Had sa vztýčil a ukázal mu, že nie je až taký malý. Chlapík uznanlivo prikývol a išiel ďalej.
A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik. Aj on zbadal hada
„Je to vtáčik,“ povedal si, pretože svojím homosexuálnym pudom zabrániť nevedel.
A vtáčik zatrepotal krídlami a pokrútil hlavou. "To je had, vtáčik som ja" poučil pútnika a ten sa zahanbene pustil ďalej.
Na tmavej opustenej ceste zastalo auto -modrá oktávia.
Vodič vystúpil a zistil, že je už pomerne neskoro na nočnú prechádzku po lese, ale on tak veľmi chcel vidieť to čudo, o ktorom mu dvaja kamatári - pútnici rozprávali...
Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo, pretože dokonca nemal ani len lampu, ktorou by si na cestu mohol posvietiť.
Bolo tam ako v jaskyni - ticho a tma. Ale odrazu neďaleko začul ľudské hlasy.
Vybral sa pešo tým smerom a pomyslel si: "To bude isto krčma, aspoň si vypijem, keď už z tej prechádzky nebude nič. A možno mi požičajú svetlo, a fakt, možno aj zdvihák, mohol by som si zodvihnúť auto, skryť sa pod neho, prečkať tam v bezpečí noc a ráno sa vybrať na prechádzku."
Lenže ako po piatich minútach zistil, krčma bola priďaleko, a tak, keďže bol samomluvec, rozhodol sa, že si zahrá hru "A čo keď". Vymýšľal rôzne situácie a predstavoval si sám seba, čo by v nich asi robil. „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sedliak, čo ho z tej krčmy nahlas počuť nebude chcieť prenajať zdvihák? Sakra, toto nedám...musím sa poriadne napaprčiť, potom vyzerám nebezpečný...musím ho omráčiť, aby som ho umlčal, potom si zájdem do krčmy, vypijem čosi, uchmatnem zdvihák a hybaj naspäť."
Tak parádne si ten hnev nacvičil, že keď došiel do krčmy a sedliak mu otvoril, bol taký rozzúrený, že ho udrel päsťou do tváre a zareval: „Zožer si ten svoj hnusný zdvihák!“
"Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi, ktorý ťa tu nájde v bezvedomí, že som si ten zdvihák iba požičal. A že len čo nadvihnem auto, vyspím sa poprechádzam po lese, prinesiem ho naspäť." Lenčo to dopísal, položil papierik s odkazom omráčenému sedliakovi na brucho, zašeu do krčmy, uchmatol zdvihák a vrátil sa k autu. Kým tam trafil, našlo ho ráno.
The end. Moc ma nebite
to je zlaté
okraji zbadal....!
2 „Je to had,“ vykríkol vydesene a uskočil do kríkov
3 Had sa vztýčil a začal syčať "sssss... ssss...sss..sss...ssss"
4 A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik. Aj on zbadal...!
5 „Je to vtáčik,“ odvetil a zakolísal sa hore dole. Pohladil si veľké brucho.
A vtáčik zatrepotal krídlom "nejedz ma, zobáky sa ťažko trávia"
7 Na tmavej opustenej ceste zastalo auto s hadom a vtáčikom.
8 Vodič vystúpil a zistil, že má nohy. zasyčal a rozišiel sa na chodník.
9 Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo, ale vtáčik ho vzal do pazúrov a odniesol k veľkému nápisu "opravujeme hadie kože"
10 Bolo tam veľa iných hadov ktorí viseli na šnúre.
11 Vybral sa pešo tým smerom a... zistil že vlastne nejde pešo lebo mu odpadli nohy.
12 „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sediaksss sááá sejakú skaredússs sáplatuuusssss..."
13 Sedliak vnútri postavil na zdvihák obrieho koňa aby mu ušil nové topánky. Had začal nervózne syčať a požadovať aby mu opravil kožu. Dvere sa však rozrazili a sedliak mu otvoril, bol taký rozzúrený, že ho udrel päsťou do tváre a zareval: „Zožer si ten svoj hnusný zdvihák!“
14 Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi, že ktorý si objednal opasok z hadej kože, že konečne ho môžem dokončiť. Vtáčik to všetko počul. Naštval sa a vyďobal sedliakovi obe oči.
okraji zbadal... nieco
2 „Je to had,“... ne?
3 Had sa vztýčil a... povedal jasne ze som to ja co si slepy ty kkt?
4 A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik... Aj on zbadal hada.
5 „Je to vtáčik,“... ne had.
6 A vtáčik zatrepotal... kridlami
7 Na tmavej opustenej ceste zastalo auto...
8 Vodič vystúpil a zistil,... ze je tam tma jak v prdeli
9 Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo,... lebo nic nevidel
10 Bolo tam... hovno vidno
11 Vybral sa pešo tým smerom a... stratil kluce
12 „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sedl... ak neotvori?
14 Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi,... co vymyslel ten pribeh ci mu nejebe.
okraji zbadal plaziaceho sa hada.
2 „Je to had,“ vydesil sa.
3 Had sa vztýčil a pohryzol ho do nohy.
4 A potom šiel tým istým chodníkom iný pútnik. Aj on zbadal v tráve hada.
5 „Je to vtáčik,“ potešíl sa.
6 A vtáčik zatrepotal krídelkami a odletel.
7 Na tmavej opustenej ceste zastalo auto pretože vodič zistil, že niečo nie je v poriadku.
8 Vodič vystúpil a zistil, že je to defekt a že nemá rezervu.
9 Už sa ho zmocňovalo zúfalstvo, keď sa zračila iskierka nádeje.
10 Bolo tam svetlo, tam za lesom...
11 Vybral sa pešo tým smerom a hovoril si:
12 „A čo keď mi neotvoria?“ „A čo keď nebudú mať zdvihák?“ „A čo keď mi ten sedliak nič nepožičia?" A čo keď ma zbije?"
13 Chlap prišiel vytočený vlastnými myšlienkami a keď mu sedliak otvoril, bol taký rozzúrený, že ho udrel päsťou do tváre a zareval: „Zožer si ten svoj hnusný zdvihák!“
14 Či sa ti to páči, alebo nepáči, smer tvojej cesty, ktorá sa volá život, určujú tvoje myšlienky. Ak máš myseľ plnú skľúčenosti a sklamania, žiješ v ich zajatí. Povedz chlapovi, ???
1.špičkovú plynovú masku
2.uškrnul sa
3.a dal si piko
4.to špičkovy pikovy had kt sa podobal na plynovu masku
5.ale ma velmi podobne znaky špičkovej plynovej masky
6. prečo asi? ma absťaky
7.s dymovymi sklami
8.že to je jeho stratena plynova maska s ktorej fetoval piko
9.ked si ju ryhclo nasadil
10.krasne jak v raji pikovom
11.zrazu vidim dom svojho Joža byvaleho spolužiaka z učnovky
12.sedlák nic nepoknukne?
13.kde je ta moja pikova plynova extra špičkova maska?
14.daj mi piko a on ti ho da.