...bola to Klara, susdeka po ktorej som tuzil odkedy som ju po prvy krat uvidel. V hlave mi zacalo pracovat na plne obratky. Co moze asi tak chciet, pomyslel som si a popritom som si uvedomil ze som cely vzruseny..po chvilke zavahanie som smelo otvoril dvere. Vrhla namna nesmely pohlad a vyslovila to co sa doposial odohoravalo len v mojich snoch a tajnych tuzbach...presne tak !! opytala sa ma, ci nemame cukor !... trosku som sa pousmial, povedal jej nech ide dalej a odosiel som do kuchyne pon. Ked so msa vratil bola vyzlecena a ...nie pockat !!!!!!!! inak som to chcel .....Vratil som sa podal som jej cukor. Vzala cukor a stratila sa v dialke..
zdvihnem telefon opytam sa kto tam je ked neodpovie otvorim okno a pozrem sa.Ahá to je zase ten šibnutý Borončo z našej uličky!? zase ide kradnut hlinu?co len moze chcet urcite mu neotvorim......
...Cítim to skôr, ako otvorím dvere. Konečne prišla. Len neviem, prečo práve dverami? Mohla sa predsa zjaviť kdekoľvek. Je predsa jednou zo Starších.
Vedela som, že sa to stane dnes. Na tento deň čakám už od svojich siedmich rokov, keď som sa dozvedela, že nie som obyčajná.
Dnes sa dovŕši moja zmena. Veci mám už prichystané, treba ich premiestniť na novú adresu, v novom meste, v novej krajine. Aby som mohla začať žiť život, ktorý mi bol predurčený od narodenia.
Pomaly otvorím dvere.
Ona povie: "Jane. Si pripravená prijať to, kým si?"
Otvorím dvere, veď keď niekto zvoní, tak to nebude zlodej ani vrah, načo by predsa zvonil? Pozerám ako puk! Neviem sa vynadívať. Veď to je princ na bielom koni. A prišiel mi dať vyskúšať črievičku, vraj či nie som Popoluška. A tak som si vyskúšala. A od vtedy otváram dvere každému. Nebol to môj vyvolený, črievička mi nesadla....
Otvorila som, pretože sme nemali kukátko. A tam stál chalan.. Asi 15 a mal celé tričko od oleja. Opýtal sa ma, či náhodou nemám nejakú súčiastku... (samozrejme som nemala ani páru o čom to hovorí ) KEď videl môj výraz, zasmial sa. "To je asi takto veľké a má to také skrutky.." "Neviem, možnože oco má v garáži.." Odviedla som ho do garáže a dala mu slobodu výberu. Pri tom som obzerala a obdivovala jeho svaly..
Neskôr sa zistí, že chodí do tej istej školy ako dievča a love storka je hotová. Aké??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Vedela som, že sa to stane dnes. Na tento deň čakám už od svojich siedmich rokov, keď som sa dozvedela, že nie som obyčajná.
Dnes sa dovŕši moja zmena. Veci mám už prichystané, treba ich premiestniť na novú adresu, v novom meste, v novej krajine. Aby som mohla začať žiť život, ktorý mi bol predurčený od narodenia.
Pomaly otvorím dvere.
Ona povie: "Jane. Si pripravená prijať to, kým si?"
"Áno," odpovedám, zatvorím oči a...
realita prestane byť skutočnou.
Otvorila som, pretože sme nemali kukátko. A tam stál chalan.. Asi 15 a mal celé tričko od oleja. Opýtal sa ma, či náhodou nemám nejakú súčiastku... (samozrejme som nemala ani páru o čom to hovorí ) KEď videl môj výraz, zasmial sa. "To je asi takto veľké a má to také skrutky.." "Neviem, možnože oco má v garáži.." Odviedla som ho do garáže a dala mu slobodu výberu. Pri tom som obzerala a obdivovala jeho svaly..
Neskôr sa zistí, že chodí do tej istej školy ako dievča a love storka je hotová. Aké??