Môže to byť pravda Každopádne by som nechcela takého chalana... a potom tú kúpelku Ktovie, kto to tam čistil Ale proste hnus Chúďa dievča, vážne mi jej je ľúto Ale rehotala som sa teda kvalitne Jedine že som musela prestať jesť
@mielikki ked ti stoji kkt chcat sa da, ale nie tak jednoducho si myslis, ze rano ked mame morning wood a tlacia cloveka chcanky tak vyckavam kym džordžo nesadne ?
@n0win0u ja neviem, nikdy som nad tým neuvažovala, len viem, že tam vraj nejaké tkanivo tlačí na močovod a preto to nejde (teda už viem, že ide, ale podľa správnosti by asi nemalo teda
@mielikki Tvoje znalosti su spravne, @n0win0u ma problemy s erekciou, jeho maximum je stav podobny zelatinovej torte. Preco si myslis, ze pocuva deathmetal a vsade sa tym prezentuje?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
aj ked tiez pochybujem ze je to pravda
ale ma išlo rozpučiť
2. buď je to blbosť, alebo nás zle učili na biológií, že počas ehm... istého stavu sa močiť chlapom nedá
dokelu, ešte nikdy sa mi to nestalo
asi mám s tým problém