Mám taký problém som vysoká mám 180cm,a v poslednom čase som začala hrozne priberať nejde oto že by som sa nejak rozjedla jem ako predtým ale proste sa už nedokážem pozerať ako sa mi zväčšilo brucho a stehná,chcem sa opýtať či sa dá pokaziť metabolizmus n
preco teda nesportujes? a urcite tym co robis sa ti spomalil metabolizmus, ale ten sa spomali aj ked vkuse jes len malo, lebo potom si telo zvykne stale na tu istu hladinu energetickeho prijmu
sportom aspon co to spalis a dokaze to aj metabolizmus zrychlit a nemusis sa potom uplne ombedzovat v jedle a ten casty alkohol ti k lepsiemu nepomoze
No skús piť veľa vody.. po jedle kus počkaj a potom si daj tak pohar vody a proste veľa vody pi (to ťa aj trochu detoxikuje od toho alkoholu) a ak nemáš školu v inom meste skús začať chodiť pešo aspoň zo školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skús hlavne prestať piť najprv
a tym ze prestanes jest = jojo efekt (telo si vytvara tukove zasoby, lebo neocakava dalsie jedlo)
a este som nepocul ze fajcenie + pitie kavy sposobuje chudnutie, alebo preco to spominas, ze aj ked to robis tak ide hore
sportom aspon co to spalis a dokaze to aj metabolizmus zrychlit a nemusis sa potom uplne ombedzovat v jedle a ten casty alkohol ti k lepsiemu nepomoze