@flussica Oni maju pod palcom media okrem internetu. A to co je na internete nazvu konspiracnou teoriou aby zdiskreditovali akekolvek info ktore odhaluju pravdu o ich cinoch.
Takychto blbosti som videl uz tony, ale stale nie som dostatocne zufaly na to aby som tomu veril ... Ale povedz mi jednu vec. Co spravis, ked sa do 10-15 rokov nic nestane? Ked nepridu ziadne RFID cipy? Ked sa nenaplnia apokalypticke proroctva o antikristoch, satanistoch, illuminatoch? Ani vtedy neprestanes verit tymto zarucenym spravam z videi na youtube?
@opinko RFID cipy uz su? A kolko ludi ich uz ma? Poznas nejakych? ... A ako hovori @saker , ked dokazala cinska vlada v celej krajine zablokovat webove stranky s akoukolvek zmienkou o Tiananmenskom masakri, tak ti o ktorych hovoris ty by to mali zvladnut lavou zadnou.
@opinko nečítal som, sorry, ale aj tak mi to príde trošička zvláštne, nemyslíš? tak silná organizácia, taká mocná, dokáže všetko ovládať ..a debilné videá z internetu si nevie zariadiť vymazať? však to vie v dnešnom svete už aj dáky 18 ročný hacker
@opinko vieš a ... keď si to tak vezmeš, všelijaké veci by si podľa mňa odkontrolovať dokázali, v dnešnom svete je už TOĽKO konšpiračných teórií, a iných teórií, máš ..xy názorov na jednu vec, každá od iného človeka, každý ti ju dokáže. Každý má vlastnú pravdu. Ty si taký odborník? poznáš toho človeka? vidíš ho čo robí? Teraz nechcem hovoriť, že nemáš pravdu, ale ani nehovorím, že ju máš. Len tým chcem povedať, že je najlepšie žiť v reálnom svete pretože ty si takýto maličký a nikdy s tým nepohneš, prídeš, prežiješ, umrieš. A mocní budú zarábať a ty s tým nič nespravíš.
@metallurg Pozri si dokument v dolnom linku je v nom aj o cipoch a ukazuju tam aj kde a ako sa pouzivaju.Pozri si to a uvidis ako sa totalita priblizuje.
Ako som napisal vyssie:Keby vsetko okamzite vymazali tak to by im uskodilo lebo by sa zdalo aj tym co tomu neveria ze ked to mazu tak asi nieco na tom je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Chlapíkovi v druhom videu by som poslala kvety a letenku do Európy, keby ešte žil.
V dnešnom svete už nemôžeš veriť ničomu, iba sebe.
btw. keby boli tak strašne mocní, tak by to prinajmenšom odstránili z YT nemyslíte ?
Head up, a preži svoj život naplno
Ja praveze zijem v realnom svete a aj ked stym nic nespravim nebudem poslusne pritakavat ale poviem pravdu o tom co vidim.
Ale prave pre takyto pristup sa s tym nic nespravi pretoze ked si ludia povedia ze aj tak stym nic nespravia tak potom stym nic nespravia.
Ako som napisal vyssie:Keby vsetko okamzite vymazali tak to by im uskodilo lebo by sa zdalo aj tym co tomu neveria ze ked to mazu tak asi nieco na tom je.
» www.tvina.sk/index.php?progr...