» pokec.azet.sk/vevu-shiq?i9=1b... pozrite si celé to video a okomentujteho mne pripadá dosť smutnéé ale tak posúdte sami.....Dievčatá čo by ste spravili na mieste toho dievčata ???....a
mozno to znie akokolvek romanticky ale za to ze niekto umrie by som sa rozhodne nezabil, lebo ju by to urcite nepotesilo .... ine by to bolo keby mal umriet preto aby ona mohla zit... takto to bola od neho kvalitna hlupost.. teda keby to bol realny pribeh of course
Ty kokos, to je fakt totálna sraaačkaaaaaaaaaa. Btw, nemôžu niekoho, kto ešte žije, len tak odpojiť od prístrojov len zato, že povedali, že bude žiť ešte tri týždne, tak automaticky jej po tých troch týždňoch vyprší právo na život. To nanajvýš tak v kóme, keď "nie je" šanca, že sa ešte preberie, príbuzní môžu povedať.
Tento pribech som pocl a cital vela krat..smutny .....ale hlavne vymysleni...No a ktej otazke ako by som reagoval ako chalan po pravde?...Urcite by som sa neodstrelil(kto vie)skor by ma to polozilo na dost hodnu dobu dokolien....(ale verim jednemu ziadna baba ktora miluje keby umierala by sa ta nespitala ci si prenu ochotny umriet)....No hm...Inak nedavno som videl skutocnu vec...respektive sa stala jedna skutocna vec..Hodka v rozbitej rodine pred rozvodom....dievca ju nezvladne (dlhsiu dobu to mala doma hrozne)a napise chalanovi ze sa ide zabit...chalan rychlo ide knej domou zobudi jej otca a hladaju ju kde sa len da...o 4:00 zavolaju otcovi ze jej dceru presiel kamion...pobrala lieky a skocila...jej chalan co viem teras ma pekne debky a je naliekoh a otec to tiez zvlada len tak tak...tot je realita aj takyto zivot vie byt....a aj preto zrovna nemusim tieto blbe pribehy ktore koluju na nete...ten kto ich pise by si mal nieco prezit alebo byt takeho nieco sucastou a potom by pochopil!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov