Pridaj sen na ktorý rád spomínaš alebo ten ktorý sa ti sníval prednedávnom
ja napríklad nemám normálne sny len také psycho :3
Sen ktory konečne stál za to a patrí medzi tie ktoré som si užil
Stojím von pred domom, je už skoro tma a pozerám sa na nebo a zrazu počujem štartovanie motorky tak som sa pozrel na plot pred sebou a
snívalo sa mi ako som utekal po ulici a vedľa mňa bol tyranosaurus ... snívalo sa mi, že som bol harry potter ... snívalo sa mi, že som sa maznal s kate winslet ... snívalo sa mi, že spím, sníval som a v tom sne som spal ... kadečo preboha ...
Nasiel som draka. Najprv bol skameneny, ale poto ožil a bol už môj. Tak sme si lietali po meste a mesto bolo ozdobene draki a drak sa ma spytal, preco su len umeli draci a ja ze to preto lebo ostatni uz vyhynuli. No a potom sme pristali a cez nejaky videohovor som sa siel kamaratom s nim pochvalit.. ale drak sa zmenil na Miley Cyrus a Demi Lovato (ale nijako som to nevnimal) a kamarati len zavideli ze take celebrity pri mne stoja
rada spomínam na sny, ktoré som mávala ako dieťa, aj keď ma svojím spôsobom trochu desili, ale v konečnom dôsledku boli pozitívne.
strašne často sa mi snívalo, že viem lietať a zachraňovala som sa tak v nebezpečných situáciách a vedela som sa dostať z miest, ktoré sa mi nepáčili-proste som trošku vyskočila a letela som, len tak nízko nad zemou a pomaly, ale nikto zo zeme mi už nevedel ublížiť.
už sa mi ale také nesníva (ale dosť som z toho bola zmagorená, som si miestami naozaj myslela, že viem lietať a chcela to ostatným ukazovať)
Včera sa mi snívalo: Bol som pracovne niekde v USA, v menšom meste, v dome jedného muzikanta, ktorého si strašne vážim. Okrem mňa tam bolo kopec ďalších ľudí, tiež pracovne. Robil som rozhovor, dával čudné otázky. Potom sme mali pauzu a tak nezáväzne sme vybehli na terasu s colou a predstavil mi svojho psa. Bol to nemecký ovčiak, volal sa Vlk. Hneď som sa s ním skamarátil. Potom som počul nejaký krik, strašne zvláštny a chvíľu za ním ženský krik, taký ten keď sa žena zľakne. Opýtal som sa, čo sa deje, odpovedal mi nejak vyhýbavo, že tam sa to deje stále a tak niečo. Potom sme sa vrátili k práci, medzitým sa ten krik opakoval, stále najprv ten creepy a potom ten ženský. Vrátil som sa vonku, lebo ma to rušilo, ale znova som si všimol psa. Pozeral som sa mu do očí a zrazu som mu rozumel alebo čo... Ten pes mi chcel ukázať, čo to tak hrozne kričí! Šiel som za ním, bola noc, ale svietilo pouličné osvetlenie. Zastavili sme sa a spoza auta sme to tam sledovali. Horel oheň, prebehlo pár ľudí, zjavne vystrašených. Za nimi utekali nejaké tmavé postavy, nevidel som na ne a kričali! Všimli si, že to sledujeme a vydali sa naším smerom. Začali sme utekať a zobudil som sa. Chvíľu mi trvalo, kým som sa zorientoval, kde som, potom som začal panikáriť, či som nezaspal do práce.
@0 normálne som sa zasmial ten koniec ale fakt psychosen mňa zase stále niekto prenasleduje alebo sa stratím a potom bludim a nestíham a tak ale vedia byť akčné na tento štýl
ja mám najradšej lucidné sny, v ktorých sa dokážem prebudiť, lebo si potom užívam naplno napríklad ich nebezpečenstvo. keď sa mi napríklad sníva, že ma niečo naháňa a potom ma to chytí a ide zožrať, tak sa v tom momente prebudím kvôli strachu. ale keď sa mi podarí uvedomiť si, že to je sen, tak som veľmi zvedavá ako ma zožerie a neprebudím sa. to je super ale nestáva sa mi to veľmi často, pretože často zaspávam až keď som na konci síl a vtedy môj mozog nemá chuť ani energiu lucidne snívať
dnes sa mi sníval sen, že sme oceňovali nejakých mladých spisovateľov a mali sme na to strašne veľa sponzorov a že tých cien bolo veľmi veľa a ja som vždy vyberala čo komu dáme to bolo super, to ma veľmi bavilo
a ešte mám rada sny, kedy sa na niečom vozím, napr. na takých super ovládateľných koňoch, čo lietajú cez domy, alebo na psoch alebo iných tvoroch
a naopak, nemám rada sny, ktoré majú mindfuck poitnu, ale snívajú sa mi celkom často...že na "konci" sna zistím, ako to vlastne bolo a je to tak desivé, že ma ten šok preberie
Mne sa v poslednej dobe snívajú také psycho sny.
Naposledy čo si pamätám sa mi snívalo opäť po určitej dobe, že som bola tehotná a čakala som dvojičky, o týždeň sa mi to snívalo znova( také sny sa mi snívajú stále s odstupom času). V tých snoch išlo o to, že som otehotnela z toho, že som neužila tabletky, ktoré denne užívam a s týmto nemajú nič spoločné. Pamätám si, ako som sa v tom sne starala o svoje už asi 6m deti, pri čom som bola stále tehotná a keď som porodila a prišla domov, nikde neboli..
Často sa mi aj sníva, že som väzeň v koncentračnom tábore z čoho mám dosť stavy po prebudení, lebo sú tie sny neuveriteľne živé, čiže nepríjemné.
Alebo...idem po schodoch v sne a pred niečim utekám, ponáhľam sa alebo si len normálne v kľude idem a zrazu sa podo mnou schody prepadnú, ja v tom sne zletím do nejakej diery a strasie ma aj reálne v posteli.
do rána sa mi snívalo že som sa pozeral na oblohu a priamo predomnou dochádzalo k zatmeniu mesiaca ale spôsobom ktorým dochádza k zatmeniu slnka ... čiže z mesiaca nastal z bieleho jasného svetla žltý jasný obvod a stred bol niečim vyplnený ...
inak občas mávam takéto astronomické sny a vždy sa niečo významného stane na oblohe, buď nejaký úkaz, zatmenie, padanie meteoritu alebo podobne veci
Ughm pametam si drvivu vacsinu snov niektore su aj nezaujimave ale naj sen bol co som za svojich twincestnych cias zrala dvojicky Kaulitzov Billa a Toma a sa mi snival sen ze boli v mojom meste v obchodnom dome a len tak za mnou dosli odclenili ma od mojej partie a sli sme dakam kecat , previest sa co by nebolo az tak intenzivne super keby som si v tej situacii neuvedomila ze snivam... Aaah to nabralo uplne iny rozmer to bolo ako keby som sa s nimi skutocne stretla, mohla som ich objat a rozpravat sa s nimi o com som chcela kks zobudila som sa ako keby sa to naozaj stalo , cela napichana od stastia, rozradostena sice ma navchvilu zamrzelo ked som si uvedomila ze sa mi to len snivalo ale tie pocity boli tak realne ze som bol a uuplne spoko ^____^
Že som sa mojkal s niekým s kým by som chcel. To bolo asi preto lebo keď som zaspaval som čítal fórum že prečo ľudia zatvárajú oči pri bozkávaní A som si predstavil že sa s tou onou bozkacam A strašne som to chcel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale že by som na tento (alebo nejaký iný) sen rada spomínala, to teda nie
strašne často sa mi snívalo, že viem lietať a zachraňovala som sa tak v nebezpečných situáciách a vedela som sa dostať z miest, ktoré sa mi nepáčili-proste som trošku vyskočila a letela som, len tak nízko nad zemou a pomaly, ale nikto zo zeme mi už nevedel ublížiť.
už sa mi ale také nesníva (ale dosť som z toho bola zmagorená, som si miestami naozaj myslela, že viem lietať a chcela to ostatným ukazovať)
Svoj obľúbený sen si nechám pre seba...
vlastne kym neutekam, pričom strácam šľapky a nemozem sa pre ne vrátiť a je mi strasna zima, je vsetko super sen
a vela snov si nepamätám
ja mám najradšej lucidné sny, v ktorých sa dokážem prebudiť, lebo si potom užívam naplno napríklad ich nebezpečenstvo. keď sa mi napríklad sníva, že ma niečo naháňa a potom ma to chytí a ide zožrať, tak sa v tom momente prebudím kvôli strachu. ale keď sa mi podarí uvedomiť si, že to je sen, tak som veľmi zvedavá ako ma zožerie a neprebudím sa. to je super ale nestáva sa mi to veľmi často, pretože často zaspávam až keď som na konci síl a vtedy môj mozog nemá chuť ani energiu lucidne snívať
dnes sa mi sníval sen, že sme oceňovali nejakých mladých spisovateľov a mali sme na to strašne veľa sponzorov a že tých cien bolo veľmi veľa a ja som vždy vyberala čo komu dáme to bolo super, to ma veľmi bavilo
a ešte mám rada sny, kedy sa na niečom vozím, napr. na takých super ovládateľných koňoch, čo lietajú cez domy, alebo na psoch alebo iných tvoroch
a naopak, nemám rada sny, ktoré majú mindfuck poitnu, ale snívajú sa mi celkom často...že na "konci" sna zistím, ako to vlastne bolo a je to tak desivé, že ma ten šok preberie
Naposledy čo si pamätám sa mi snívalo opäť po určitej dobe, že som bola tehotná a čakala som dvojičky, o týždeň sa mi to snívalo znova( také sny sa mi snívajú stále s odstupom času). V tých snoch išlo o to, že som otehotnela z toho, že som neužila tabletky, ktoré denne užívam a s týmto nemajú nič spoločné. Pamätám si, ako som sa v tom sne starala o svoje už asi 6m deti, pri čom som bola stále tehotná a keď som porodila a prišla domov, nikde neboli..
Často sa mi aj sníva, že som väzeň v koncentračnom tábore z čoho mám dosť stavy po prebudení, lebo sú tie sny neuveriteľne živé, čiže nepríjemné.
Alebo...idem po schodoch v sne a pred niečim utekám, ponáhľam sa alebo si len normálne v kľude idem a zrazu sa podo mnou schody prepadnú, ja v tom sne zletím do nejakej diery a strasie ma aj reálne v posteli.
inak občas mávam takéto astronomické sny a vždy sa niečo významného stane na oblohe, buď nejaký úkaz, zatmenie, padanie meteoritu alebo podobne veci