je to paradox ale už v minulom živote som bol vo vojne zastrelený, vyveštila mi to nejaka stara bosorka.........zastrelili ma nemci keď sme ako partizáni utekali z bojiska..............filip
držal som shift vy len nemáte dosť skúseností... ptm by ste pochopili o čo mi ide... a čo keď vám poviem že nás je už cez 2000 no žiaľ ani 500 z nás nemá zbraň ? =/
@Trnasplantovana : cigáni/paraziti (pre tvoju maximálne nepostatnú radosť ktorú máme všetci u riti aj rómovia) nie sú RASA ale ETNIKUM ! tak si s tvojou organizáciou choď behať po budapešti !
@semhamforas@horsiq presne tak. aj vám požehnám, keď by ste chceli, akú mám strašnú moc. @horsiq a neboj sa, do budapešte sa chodíme radiť, ako zničiť malých chlapcov, ktorí sa na birdzi snažia o internetové povstanie proti parazitom
@semhamforas v tom prípade by si musel byť gestapák a tak ma odfajčiť samopalom, ale rad sledujem vojnové filmy, kde gestapo vypočúva a mučí, je to take vzrušujúce.....filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
prečo mám pocit, že polovicu dementných diskusií tu tvoria vety z diskusie na beo.sk? joj.