nepridávam si tam ani ľudí, ktorých osobne poznám
nemám to tam rada
mám tam 2 a pol priateľa
a stále mi chodia správy, aký som zlý človek, že si mažem ľudí
lebo koho si vymažem z priateľov na FB automaticky ho mažem aj zo svojho života! ooooooch!!!
čo ja viem,ja toho na fb nemám až tak moc čo by mi mohlo uškodiť keby to použili proti mne. Mám tam tých,čo s nimi aspoň trochu komunikujem/zaujímajú ma, zvyšok mažem.
Ak mi pošle niekto fakt že cudzí žiadosť,tak ju väčšinou prijmem,kuknem odkiaľ ma môže poznať a keď nie je zo školy/práce,tak mažem...
samozrejme
fb je moj najhlavnejsi komunikacny prostriedok a ludia odomna casto nieco potrebuju tak si ich rovno pridavam
filtruj si prispevky komu sa ktore zobrazuju a to je potom jedno
neprídavam ani tých, čo poznám, málokedy sa stane, že si niekoho pridám... ale áno, stalo sa, že som si pridala jedného, ktorého som osobne nepoznala, ale už poznám
ja si spravidla cudzich ludi na fb nepridavam, ibaze by som sa s nimi zoznamila na inej socialnej sieti, napr. tu
ale stalo sa mi, ze som dostala ziadost o priatelstvo od cloveka, o ktorom som si myslela, ze to bude zrejme byvaly spoluziak z vysky. nakoniec sme zistili, ze sa vobec nepozname. pridal si ma, pretoze si tiez myslel, ze som jeho byvala spoluziacka (nemala som tam fotku) - volam sa uplne rovnako ako ona
a vzniklo z toho vcelku prijemne kamaratstvo, obcas zajdeme na pivo a kedze kazdy robime nieco uplne ine, casto diskutujeme na rozne temy
na fb pridávam len poznané duše, ale tunak som si napr zasrdiečkovala všetkých mojich obľúbencov, lebo rada čítam ich komenty a reakcie a chcem ich mať na mojom B a nemusím čítať všakovaké grcky na celom
mam 200 priatelkov a vacisnu poznam, niektorych nie ale su z birdzu alebo proste viem kto su len nemame nutkanie sa stretavat. a pravidelne ich premazavam, tak je mozne, ze zajtr auz ich bude len 180
@kittyboo p s t, o nasich tajnych vymenach fotiek a videi nikto vediet nemusi, kolko x som ti hovoril, budme nenapadni , neputajme na seba pozornost, ale ty nie, vystrkujes tie prsia na tych fotkach a prezradzas tajomstva
mám tak pár ľudí,...dokonca asi 2 ľudí takých, čo sú z Filipín tuším a len na blinz som si ich hodila do priateľov
veď je to len fejsbúúúk, aj tak tam veľké kulové o sebe zdieľam ...respektíve, to čo tam zdieľam, tak s tým nemám problém aby to vedel hocikto, a súkromné veci tam nedávam.
Ono je to zvlastne, keby som mala vyfiltrovat na FB ozaj blizkych ludi tak je ich tam mozno 20. A "friendov" mam aktualne skoro 300. Aj napriek tomu su to ale z 90%ludia ktorych poznam realne. Vynimky su zopar ludi odtialto. A random ludi si nepridavam vobec.
kedysi som pridávala, ale potom som pochopila, že to boli samí debili takže teraz si už nepridávam nikoho koho ja nepoznám alebo nemáme množstvo spoločných friendov
tak mam vela znamych a clovek nikdy nevie,kedy sa mu onen kontakt moze zist,ale neviem ci je tam niekto koho nepoznam osobne. mozno tak max 2 ludia,ze sa pozname odtialto a piseme si pravidelne.
ale toto forum mi pripomenulo,ze je cas si premazat zoznam
pokiaľ by bol môj zámer spoznať toho človeka, tak áno ...
pokiaľ mi sám ten človek pošle žiadosť, tak mu napíšem správu že o čo mu ide (samozrejme priateľským spôsobom hh) a uvidíme podľa reakcie ... stáva sa mi že mi občas chodí žiadosť aj omylom (inak ! kedysi som písal status o tom že si ma pridalo nejaké dievča (vraj omylom) vtedy som ju potvrdil a ona si ma o pár dní vyhodila ... a pred týždňom asi mi poslala znovu žiadosť, načo som jej napísal že či sa zase pomýlila a ona že áno ale následne mi napísala že ma pozná a normálne si so mnou písala )
a teda záleží na okolnostiach, aby som vedel dobre posúdiť či to má nejaký zmysel alebo nie (kedže správy sa dajú posielať tak isto aj mimo priateľov)
nepoznám osobne=nepridávam ok, občas robím výnimku, napr bluepantera som si pridala, lebo sme si dlho už tu niečo komentovali/ písali a neprišiel mi ako psychopat
Raz za par mesiacov spravim takú cistku, kedy vymazavam ludi ktorých som dlho nevidel a nejak stratili snahu udrzovat kontakt (aj keď z mojej strany snaha je) potom ludi ktorí niesu schopni ani len pozdraviť alebo kyvnut keď sa niekde vidíme a tak
Mam aj z netu zopar ludi, ale naratal by som to asi na jednej ruke
To mi pripomenulo ze by som to už asi mal spravit...ked budem prokrastinovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
nemám to tam rada
mám tam 2 a pol priateľa
a stále mi chodia správy, aký som zlý človek, že si mažem ľudí
lebo koho si vymažem z priateľov na FB automaticky ho mažem aj zo svojho života! ooooooch!!!
Tiež si pridávam málo ľudí a ľudí čo poznám, aspoň do takej miery že mám nejakých spoločných priateľov alebo sú z rovnakej školy.
Ak mi pošle niekto fakt že cudzí žiadosť,tak ju väčšinou prijmem,kuknem odkiaľ ma môže poznať a keď nie je zo školy/práce,tak mažem...
fb je moj najhlavnejsi komunikacny prostriedok a ludia odomna casto nieco potrebuju tak si ich rovno pridavam
filtruj si prispevky komu sa ktore zobrazuju a to je potom jedno
ale stalo sa mi, ze som dostala ziadost o priatelstvo od cloveka, o ktorom som si myslela, ze to bude zrejme byvaly spoluziak z vysky. nakoniec sme zistili, ze sa vobec nepozname. pridal si ma, pretoze si tiez myslel, ze som jeho byvala spoluziacka (nemala som tam fotku) - volam sa uplne rovnako ako ona
a vzniklo z toho vcelku prijemne kamaratstvo, obcas zajdeme na pivo a kedze kazdy robime nieco uplne ine, casto diskutujeme na rozne temy
veď je to len fejsbúúúk, aj tak tam veľké kulové o sebe zdieľam ...respektíve, to čo tam zdieľam, tak s tým nemám problém aby to vedel hocikto, a súkromné veci tam nedávam.
ale zasa každého radom nepridávam.
ale toto forum mi pripomenulo,ze je cas si premazat zoznam
pokiaľ mi sám ten človek pošle žiadosť, tak mu napíšem správu že o čo mu ide (samozrejme priateľským spôsobom hh) a uvidíme podľa reakcie ... stáva sa mi že mi občas chodí žiadosť aj omylom (inak ! kedysi som písal status o tom že si ma pridalo nejaké dievča (vraj omylom) vtedy som ju potvrdil a ona si ma o pár dní vyhodila ... a pred týždňom asi mi poslala znovu žiadosť, načo som jej napísal že či sa zase pomýlila a ona že áno ale následne mi napísala že ma pozná a normálne si so mnou písala )
a teda záleží na okolnostiach, aby som vedel dobre posúdiť či to má nejaký zmysel alebo nie (kedže správy sa dajú posielať tak isto aj mimo priateľov)
a tu na B. aj hej, ak s tým človekom píšem dlhšie a mám si s ním čo povedať.
Mam aj z netu zopar ludi, ale naratal by som to asi na jednej ruke
To mi pripomenulo ze by som to už asi mal spravit...ked budem prokrastinovat
nie