čo znamená trápny? Dobre ja viem, čo to znamená, ale celkovo za trápnych považujem napr. ľudí ktorí tu robia bordeľ a stále sa tu vracajú s novými fake-ami aby tu mohli ešte viac "dehonestovať" portál..
Oh, pozorujem, že moja osoba je poslednou dobou v kurze. Nuž chápem, že som mohol nejakým svojím, ehm kontroverzným, vyjadrením niekoho raniť, alebo sa dotknúť, avšak vo svojej podstate mám silnú potrebu sa vyjadriť na margo určitých, pozoruhodných, záležitostí.
Nemasturbujem tu nad svojím egom, ani si nemyslím, že som zaujímavý.... Pravdupovediac, do ľudí, ktorí ma svojou hodnotou IQ a EQ vysoko prevyšujú, si nikdy ústa otierať nebudem.
Mnuž dúfam, že toto fórum nikto nezmaže, veľmi mi lichotí...
A Vám priatelia, ktorí ste si ma zastali, pekne ďakujem... Vážim si fakt, že v tejto spoločnosti existujú aj správne stavaní ľudia.. Snáď niekedy individuálne na whisky...!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
!
Nemasturbujem tu nad svojím egom, ani si nemyslím, že som zaujímavý.... Pravdupovediac, do ľudí, ktorí ma svojou hodnotou IQ a EQ vysoko prevyšujú, si nikdy ústa otierať nebudem.
Mnuž dúfam, že toto fórum nikto nezmaže, veľmi mi lichotí...
A Vám priatelia, ktorí ste si ma zastali, pekne ďakujem... Vážim si fakt, že v tejto spoločnosti existujú aj správne stavaní ľudia.. Snáď niekedy individuálne na whisky...!!
It was a pleasure..
každopádne by som tu určite uvítala viac takých gentlemanov a menej takých ako je zakladateľ...
Teda, ak by mi šepkal do uška pekné odborné veci.