ano, stava sa mi to pravidelne, kazdy den o 12:12 a potom o 13:45 alebo aj v inom case. a v izbe mam jedny hodiny, na ktore ked sa pozriem, tak je 8:44 a vzdy ked sa na ne pozriem, tak je tolko.
vraj ked sa takto pozrie clovek na hodinky, znamena to ze nanho niekto mysli len neviem kto by na mna tolko vela myslel, stava sa mi to velmi casto, hlavne 22.22
Trochu sa zamyslite: 100X sa v náhodných časoch pozriete na hodiny, z toho asi 98-krát sa tam objaví "nudný" čas a iba asi 2-krát čas typu 12:12. Určite si skôr zapametáte, že natrafíte na ten druhý čas ako na ten "nudný".
ja som si toto dlho všímala, ale po všetkých stránkach kde hovoria o tých číslach čo znamenajú som zistila že to je aj tak kravina pretože pri každom čísle bol význam vlastne rovnaký
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Teda vlastne ja mám vždy náhodu na časy 12:12, 12:13, 17:17 a 17:34. Svojho času i 22:22. A niekedy aj iné
myslis, ze je to nahoda?
niektorych ludi neustale akoby sprevadzali tie iste cisla...vratane v case.