1. Ktorý škandál ste si v médiách všimli naposledy?
- veľmi neriešim takéto veci, ale myslím že tá Deflaolympiáda, či ako sa to píše, to bol fakt megaškandál
2. Myslíte si, že v tlači je/sú príliš veľa /primerane/ málo/ žiadne škandálov?
- príliš veľa, lebo novinári nie sú schopní prinášať kvalitné témy, tak ľudia nečítajú žiaľ už tlač kvôli zaujímavým témam, ale len kvoli škadnálom...
3.Čo je najväčší politický škandál, ktorý sa kedy stal Slovensku?
z týchto uvedených asi "Predaj emisií" - predsalen to bolo veľmi veľmi medzinárodné...
4. Myslíte si, že dôležitý fakt, či sa politik zaplietol do fajčenia marihuany alebo nevery?
- IRELEVANTNÉ, úplne nepodstatné! Toto podľa mňa nie je dôležité, to sú ich súkromné veci, je mi jedno čo robia vo voľnom čase alebo s kým spávajú, to mi je fakt jedno... podstatné je ČO ROBIA V PRÁCI - čiže na ministerstvách, vo vláde, či v parlamente, tam MAJÚ PRACOVAŤ PRE NÁS.... a čo si robia vo voľnom čase, to je ich vec... veď sú to tiež, len ľudia... čiže jedna vyťahovanie drôg (Fico o Sulíkovi), či vyťahovanie milenky (Sulík o Ficovi) a podobne je trápne, fakt trápne. Pripadá mi to tak, že Fico nemá čo povedať na Sulíka, tak rieši "marihuanu", lebo keby existovala dôležitejšia kauza, tak by ju vytiahli. Čiže, keď vyťahuje takúto populistickú kravinu, v mojich očiach to spôsobuje, že len viac verím Sulíkovi (lebo keď na neho nič nemajú, len nejakú trávu v minulosti, tak to je vlastne dobré (=že nič iné horšie nemajú na neho). Ako Sulík sa tiež trápne bráni (milenka), ale tak on na rozdiel od Fica tam je krátko, Fico by už mal vedieť, ako sa správať v politike... predsalen tam je 10 rokov či koľko...
Podľa mňa je dôležité či politik dobre hospodári s peniazmi, štátnym majetkom, či robí dobré zákony a je férový k voličom a či plní predvolebné sľuby = to je podstatné (a nie s kým spáva, alebo či si dá jointa raz za čas, rovnako je jedno, či si občas vypije = a ktorý politik tam nepije alkohol? jeden zo sto...).
5. Myslíte si, že novinár sa môže dostať do nebezpečenstva, keď odhaľujú politický škandál?
určite tam tá možnosť je, čiže "niekedy"
6. Myslíte si, že česká vláda naozaj nevedela o vpáde armádnej polície do ČT?
nemyslím si, že by "armádna polícia" informovala o svojom KAŽDOM kroku vládu, čiže myslím že "nebola informovaná" (a ak áno, tak len minimum ľudí v tej vláde)
7. Mali by byť staré prípady, ako je vražda Remiáša skúmané až do objasnenia?
Áno, prečo nie? Všetky vraždy a trestné činy by sa mali vyšetriť, až kým sa nevyjasnia...
8. Čo si myslíte o štátnych úradníkov, ktorí sú tajné zdroje pre médiá? Hm... "Sú statoční, vyzradenie zločinu je povinnosť, aj keď ide o člena vlády"... Problém je, že toto nie je až tak podstatné... Viac ma sere, že verejnosti (mnoho členom verejnosti), ako keby ani nevadili svinstvá, ktoré sa páchajú v politike (a pokojne ďalej volia dotyčné strany a ľudí a kecajú dačo o "menšom zle" čo je kravina, lebo menšie zlo neexistuje. je to proste zlo... menšie, či väčšie, proste je to zlo....)
@tomas deaflympiada bol megaskandal? ja si myslim, ze si to vobec nikto nevsimol. slovaci nad tym stale placu, ale googlil som pol hodinu a nenasiel som ani zmienku na nejakom vyznamnejsom webe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
2. viac ako prilis vela ... vacsina z nich prehnane trapnosti
3. Minister Počiatek na jachte J & T vyzradil kurz koruny voči euru (teda neviem..to si tak myslim
4. docela dôležité
5. často
6. fakt neviem
7. možno
8. neviem...
2 - vravím, že si nevšímam
3 - ani jedno
4 - áno veľmi
5 - zriedka
6 - netuším, nič s nimi nemám
7 - áno, ale rýchlo
8 - ťažko povedať, má to klady aj zápory
- veľmi neriešim takéto veci, ale myslím že tá Deflaolympiáda, či ako sa to píše, to bol fakt megaškandál
2. Myslíte si, že v tlači je/sú príliš veľa /primerane/ málo/ žiadne škandálov?
- príliš veľa, lebo novinári nie sú schopní prinášať kvalitné témy, tak ľudia nečítajú žiaľ už tlač kvôli zaujímavým témam, ale len kvoli škadnálom...
3.Čo je najväčší politický škandál, ktorý sa kedy stal Slovensku?
z týchto uvedených asi "Predaj emisií" - predsalen to bolo veľmi veľmi medzinárodné...
4. Myslíte si, že dôležitý fakt, či sa politik zaplietol do fajčenia marihuany alebo nevery?
- IRELEVANTNÉ, úplne nepodstatné! Toto podľa mňa nie je dôležité, to sú ich súkromné veci, je mi jedno čo robia vo voľnom čase alebo s kým spávajú, to mi je fakt jedno... podstatné je ČO ROBIA V PRÁCI - čiže na ministerstvách, vo vláde, či v parlamente, tam MAJÚ PRACOVAŤ PRE NÁS.... a čo si robia vo voľnom čase, to je ich vec... veď sú to tiež, len ľudia... čiže jedna vyťahovanie drôg (Fico o Sulíkovi), či vyťahovanie milenky (Sulík o Ficovi) a podobne je trápne, fakt trápne. Pripadá mi to tak, že Fico nemá čo povedať na Sulíka, tak rieši "marihuanu", lebo keby existovala dôležitejšia kauza, tak by ju vytiahli. Čiže, keď vyťahuje takúto populistickú kravinu, v mojich očiach to spôsobuje, že len viac verím Sulíkovi (lebo keď na neho nič nemajú, len nejakú trávu v minulosti, tak to je vlastne dobré (=že nič iné horšie nemajú na neho). Ako Sulík sa tiež trápne bráni (milenka), ale tak on na rozdiel od Fica tam je krátko, Fico by už mal vedieť, ako sa správať v politike... predsalen tam je 10 rokov či koľko...
Podľa mňa je dôležité či politik dobre hospodári s peniazmi, štátnym majetkom, či robí dobré zákony a je férový k voličom a či plní predvolebné sľuby = to je podstatné (a nie s kým spáva, alebo či si dá jointa raz za čas, rovnako je jedno, či si občas vypije = a ktorý politik tam nepije alkohol? jeden zo sto...).
5. Myslíte si, že novinár sa môže dostať do nebezpečenstva, keď odhaľujú politický škandál?
určite tam tá možnosť je, čiže "niekedy"
6. Myslíte si, že česká vláda naozaj nevedela o vpáde armádnej polície do ČT?
nemyslím si, že by "armádna polícia" informovala o svojom KAŽDOM kroku vládu, čiže myslím že "nebola informovaná" (a ak áno, tak len minimum ľudí v tej vláde)
7. Mali by byť staré prípady, ako je vražda Remiáša skúmané až do objasnenia?
Áno, prečo nie? Všetky vraždy a trestné činy by sa mali vyšetriť, až kým sa nevyjasnia...
8. Čo si myslíte o štátnych úradníkov, ktorí sú tajné zdroje pre médiá? Hm... "Sú statoční, vyzradenie zločinu je povinnosť, aj keď ide o člena vlády"... Problém je, že toto nie je až tak podstatné... Viac ma sere, že verejnosti (mnoho členom verejnosti), ako keby ani nevadili svinstvá, ktoré sa páchajú v politike (a pokojne ďalej volia dotyčné strany a ľudí a kecajú dačo o "menšom zle" čo je kravina, lebo menšie zlo neexistuje. je to proste zlo... menšie, či väčšie, proste je to zlo....)
ježiš, ale som sa rozpísal...
Nepametam si
2Myslíte si, že v tlači je PRIEMERNE
škandálov
3Čo je najväčší politický škandál, ktorý sa kedy stal Slovensku?
Predaj emisií
4Myslíte si, že dôležitý fakt, či sa politik zaplietol do fajčenia marihuany alebo nevery?
nie veľmi dôležité
5Myslíte si, že novinár sa môže dostať do nebezpečenstva, keď odhaľujú politický škandál?
niekedy
6Myslíte si, že česká vláda naozaj nevedela o vpáde armádnej polície do ČT?
neviem
7Mali by byť staré prípady, ako je vražda Remiáša skúmané až do objasnenia?
možno
8Čo si myslíte o štátnych úradníkov, ktorí sú tajné zdroje pre médiá?
Zrádzajú svoj úrad
1. Médiá.. škandál.. ja to nejak moc nesledujem. Ale Naposledy si pamätám tú streľbu v Devínskej, ale bol to škandál?
2. Neviem, ale povedala by som, že dosť veľa. V serióznej hádam menej.
3. Nedokážem sa vyjadriť.
4. Nie, až irelevantné.
5. Na Slovensku zriedka.
6. Nedokážem sa vyjadriť.
7. Nie/možno.
8. B/E
médiá sú preplnené škandálmi a inými kokotinami, preto médiá nesledujem a je mi to lautr jedno.
neviem, škandály ma nezaujímajú!
Pre mňa za mňa nech si trtká hoci prezidenta s jointom v hube
hej môže
majú tam taký bordel, že sa divím, že vôbec česká vláda vie, že existuje nejaká armádna polícia
dávno je to tak dávno... hovno nájdu a vyšetrovanie žerie čas a peniaze... už je to dávno zaschnuté semeno na plachte...
že donášajú, lebo majú plné zuby systému, ktorý im nevyhovuje
OčíSLUJ SI OTáZKY, VEĎ TO TU AKO V PIčI VYZERá!!! (KRAVA)