ja by som si kupil tričko s tvojim facom a to by som palil..
podla mna trošku blbe písať milujem hip hop tak isto aj písať stop hip hopu..
sa trošku uvedom že je to dost trapne..
máš dáke komplexy z ludí čo maju pod zadkom gate a nakrivo šiltovku..je mi jedno čo ti urobili takí ludia a ani ma to nezaujíma..len sa pozri do zrkadla a som zvedavý či si môžeš povedať že si iný jak oni..lebo mne sa nezdá..
mne sa zdá že si myslíš že si niečo viac..resp že oni sú niečo menej..decká čo sa na niečo hrajú..ale pochybujem že ty máš len jednu tvár a že ty si práve ten čo môže hodnotiť čo je dobré a čo nie..
pluť na veci kt sa ani nesnažíme pochopiť ide veľmi ľahko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
podla mna trošku blbe písať milujem hip hop tak isto aj písať stop hip hopu..
sa trošku uvedom že je to dost trapne..
máš dáke komplexy z ludí čo maju pod zadkom gate a nakrivo šiltovku..je mi jedno čo ti urobili takí ludia a ani ma to nezaujíma..len sa pozri do zrkadla a som zvedavý či si môžeš povedať že si iný jak oni..lebo mne sa nezdá..
mne sa zdá že si myslíš že si niečo viac..resp že oni sú niečo menej..decká čo sa na niečo hrajú..ale pochybujem že ty máš len jednu tvár a že ty si práve ten čo môže hodnotiť čo je dobré a čo nie..
pluť na veci kt sa ani nesnažíme pochopiť ide veľmi ľahko