Ahojte, viete poradit nejakt pristor v BA, ktory sa da prenajat na zorganizovanie akcie pre asi 100 ludi? Mala by to byt taka pekna tematicka party ... najlepsie keby to bolo aj ozvucene... viete mi nieco take poradit?
tých tematických žúrok je tu už celkom dosť... a 100 ľudí je málo podľa mňa, tie priestory, čo mi napadajú, majú kapacitu tak okolo 400 ľudí, a pri 100ke by si na tom asi moc nezarobil
@luc.ka no o zarobok tu nejde... skor o to aby sa ti ludia medzi sebou lepsie spoznali....
@koprdil niekedy v marci cca.,a poziadavky... aby tam bolo ozvucenie, priestor na tancovanie, ... napada ta aj nieco konkretne za rozumnu cenu ?
@chevro povedzme ze by to malo byt pre konkretnu skupinu priblizne 100 ludi... asi by som to charakterizoval ako nejaky velky teambuilding.... len hladame na to vhodny priestor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Možností je ale veľmi veľa
@koprdil niekedy v marci cca.,a poziadavky... aby tam bolo ozvucenie, priestor na tancovanie, ... napada ta aj nieco konkretne za rozumnu cenu ?
@chevro povedzme ze by to malo byt pre konkretnu skupinu priblizne 100 ludi... asi by som to charakterizoval ako nejaky velky teambuilding.... len hladame na to vhodny priestor...
hm... no... tak v tomto prípade ťa to vyjde asi aj dosť draho