ja som mala na ZŠ učitela s mojím priezviskom, neboli sme nijaka rodina, ale on z trucu kvoli tomu že sa volam rovnako ako on ma nemal rad, a daval mi na vysvečku vždy solovku štvorku kkt
nie... predpokladám, že tí niekoľkí ľudia, ktorých som na gúgli našla, sú nejakí moji príbuzní, ktorých nepoznám, ale pýtať sa na to nebudem, nebavím sa s rodinou, po ktorej mám priezvisko.
samá blízka alebo vzdialená rodina... ale rodina (čo poznám). hoci som počula čosi o nejakom rode s rovnakým priezviskom, ale či to je naozaj úplne iný rod alebo brat nejakého môjho pra pra neviem koľko pra predka len odišiel bývať na považie a tam sa "rozmnožil" to neviem.
Rovnaké meno má jeden maliar, dvaja hudobníci a jeden futbalový brankár a ešte jedna rodina z vedľajšieho mesta, ktorá čisto teoreticky môže byť nejaká moja rodina z nejakého koľena a potom už len časť mojej rodiny. O iných neviem.
Moje nie je z tochto kraja....a vlastne ani nie je moje mam ho po maminom bývalom manzelovi....ale meno po nej aj po mojom fotrovi som pocula uz viacej krat
my sme sa raz na treningu stretli 3 s rovnakym priezviskom a neboli sme si navzajom ani vzdialena rodina a potom este sa vola tak aj jeden slovensky spevak, znacka vina a aj vyrobca lieciv .... s nikym niesom rodina, fakt ... a to nemám ani také typické meno ... hmmm :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
No nezabijem sa koli tomu teraz
Zivot je kruty
sme v rovnakej triede a v susedných laviciach...v prvom ročníku sa nás profáci furt pýtali, či sme bratia
nie sme rodina
na zapade je to uplne obycajne meno
jedna postava z Medicopter 117 sa tak vola
*ofučaný sklamaný výraz* ,,Nie, tatko robí na stavbe..."
ale toto nové...to nie...zatiaľ