Keby sa vam zdalo strasne divne priezvysko co mate dali by ste si ho zmenit ?? myslim ty uplne pozmenit na matricke ci kde sa to menit ?? lebo uzvazujem o zmene svojho priezvyska no neviem este sam chceli by ste sa volat priezvyskom Mucha
ja mam prijebane priezvisko ale co uz som tu...najlepie je ze ho nejak od 3. rocnika na strednej nevedia ludia dobre precitat ci vyslovit pritom barjake nemecke precitaju dobre
Nie nedal by som si ho zmeniť - moje priezvisko mi celkom vyhovuje pretože na Slovensku ho má okrem mňa už len okolo 15 ľudí - a navyše je abstraktné - takže nepripomína žiadnu vec ani zviera I keď väčšina ľudí ho nevie správne napísať - dementi
jasne lenze tym nastupuje cely novy zivot a vies niekde na ulici sa predstavis pod novim a zrazu niekto z poza chrbta zavrieska co ojebujes ved ty si Mucha
hej vraj jeden ujko sa volá kokot raz som niekde čítala takú reportáž o nezvyčajných priezviskách (s mäkkým I) a vraj ľudia si dosť často menia mená, neviem ale vraj za 3 litre, nesom istá
a kebyže si baba tak ti poradím vydať sa resp. sa možeš aj oženiť a dať si manželkine meno
Nie je take zle, ale tak mozno by si si ho mohol dat zmenit. Mne sa moje priezvisko nepaci. Sice je ceske, ale pripomina aj jedno slovenske slovo, i ked sa pise uplne inak
Možno kebyže je fakt hrozné, ako nejaká Pičková alebo neviem... inak by s tým problém nemal mať nikto... Mucha? Normálka, kamarát sa volá Muška... ďalší Húsenica a ďalší Pavúk, iný sa volá Šalát a myslím, že im to až tak nevadí... majú z toho celkom srandu
1. sranda je ze kazdy hovori ze ma strasne dobre a neviem ake meno ale iba jeden clvoek prezradil cele svoje meno @lewica xD 2. nehovorim ze je strasne len niesom snim spokojny a po 3. sranda je ze ja sa volam mucha a predomnou byva typek ktory sa vola parimucha xD
@14 no hej, u mňa je s tým kúsok problém, volám sa Fichnová a keď to niekto číta tak to najčastejšie vysloví Fišnová, keď to niekomu diktujem napr cez telefón tak musím "Ef ako Fero, mäkké i, ch..." a aj tak to nikdy nenapíšu správne a potom som Pichnová a podobne.. :/
ja mam priezvisko co ma asi polka Slovenska ze Horvátová no...a nemam rada ked ma niekto napise Horvathova. a Mucha sak to je prča na skole mame dievca a vola sa Pičová a to vazne to jej otec sa vola Pičo alebo Piča??
no aj ja som poznala jeden prípad,kedy sa slečna volala Hanka Šoustalová a hrozne sa tešila,že keď sa raz vydá,konečne sa zbaví hanlivého priezviska...
...ale osud jej neprial,zamilovala sa do Františka Jebavého,ktorého si napokon aj vzala a volá sa Hanka Jebavá...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
a kebyže si baba tak ti poradím vydať sa resp. sa možeš aj oženiť a dať si manželkine meno
ale zase, keby som homal strasne a chcel by som si ho zmenit, tak neviem na co by som si ho dal zmenit
a btw kebyze mas priezvisko ako Jebal,Vajčák tak by som pouvazovala , ale mucha nie je nic hrozne fakt
Ja neviem,keby sa mi nepáči tak si ho dám zmeniť.
Ale ja som sa rozhodla že si svoje priezvisko nechám navždy!
ale aj ja sa chcem dat premenovat..
a nie len priezvisko, ale aj krstne meno
...ale osud jej neprial,zamilovala sa do Františka Jebavého,ktorého si napokon aj vzala a volá sa Hanka Jebavá...
...tak ktoré bolo lepšie?