@magorka bodaj by si mala pravdu..celkovy primer mam in ak dost slusny, len tento rok mám strasnu smolu s tou chemiou a strasne by som chcela biologiu ako poistku
áno zobrali tolko ludí, že v prvých týždnoch ked chodila väčšina na prednášky, muesli sediet na schodoch, niektorí sa stažujú, hlavne študenti samozrejme, ale kedže ide o dotácie od štátu na každého študenta, tak je dosť možné, že to tak isto bude aj budúci rok...
Keď som ja nastupovala, tak brali podľa najlepších štúdijných výsledkov bez prijímačiek a ostatných podľa testov. Ja som tiež robila testy. Nemyslím si, že by kvôli nejakej známke na strednej niekomu znemožnili štúdium.
ja tam prave chodim a vsetci profesori nam tvrdia ze take prijimanie ako teraz (ze 408 ludi len tak) uz nikdy robit nebudu. ak mas zly priemer a dobre urobis prijimacky dostanes sa. ale z chemie su dve skusky hned v prvom semestri. je to odbor onicom, ziadne uplatnenie, nie to este ked vyde take obrovske mnozstvo ludi naraz je problem sa dostat medzi tych, co su prijati na MGR a s Bc sa neda nic, to ako keby si bez vysky. Takze si rozmysli ci tam pojdes Je tam sice fajn, ale neodporucam.
@lenka123456 ahoj prosim ta a ja som tiez citala o tom ze z profillovych predmetov nemozes mat horšiu ako 2 znamku a ja som mala 3 z chemie ale ak by som mala dobry priemer tak by ma aspon pustili robit prijimacie skusky? alebo aspon prijali aj bez nich? či asi ťažko? :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kľudne to skús....ale až po tom čo si vypočuješ tento národný skvost
A nie je tam náhodou podmienka, že nesmieš mať horšie ako 2 z bio a chémie? Keď som tam chcela ísť, tak taká podmienka isto bola.
Myslite ze s 1,3 ma vezmu bez prijmačiek na odbor medicinska biológia? trojku som nikdy nemala