Ahojte, chcela by som sa spytat či mi niekto nevie poradiť či mi stačí na prijatie na prif UK v BA priemer za celé 4 roky 1,38? Z profilovych predmetov som mala najhoršie dvojky ako to píše v kriteriach takže to spĺňam, ale neviem aký treba mať priemer
@fixa ja sa preto pýtam tu, lebo ten priemer je každý rok iný takže to mi určite nepovedia, ale ak sa tam niekto dostal bez prijímačok na základe priemeru tak ma len zaujíma aký mal ten priemer, že či mám väčšiu ale menšiu šancu
@kajuss08 bol som tam 1 rok, porobil som všetky skúšky a aj tak som odišiel ... proste celé zle ... väčšina prednášok a cvičení ti nič nedajú, namyslení nedostupní učitelia, žiadna perspektíva do budúcna ... kopec študentov odišlo na iné školy po 1. roku a nie len tí čo neporobili skúšky ... intráky a študentský život tam bol ale super ... teraz mám za sebou dokončenú inú školu, hneď som si z nej našiel prácu a neľutujem to, že som odtiaľ po roku odišiel
@R4ptor tak ja som si dala aj na LF do Martina a BA, ale uvedomujem si že je dosť veľká konkurencia tak som chcela aj jednu školu že "na istotu". A fakt neviem čo iné by som študovala, ak by ma nevzali na LF tak som chcela tú biológiu lebo tá ma fakt veľmi bavi.. viem že uplatnenie nič moc ale nechcem študovať niečo čo ma nebaví :/ ale bavilo by ma pracovať aj napr. niekde v labaku
@kajuss08 na UK Biológia ide veľmi veľa ľudí. Najväčšie rady asi na Prifuku boli tam pri zápise, aj na hodiny prvákov Biológie. Ale že je to ťažké celkom.
To čo hovorí pán vyššie, je snáď takmer na každej škole. Proste keď si celý život v akademickom prostredí, nemáš kontakt s realitou, vidíš len seba tak sa niet čo čudovať... ľudia sú všeljakí. Radšej by som ti odporúčal Medicínu. A keď nespravíš na prvýkrát tak skús aj o rok. Je to určite lepšie. A aj čisto do života odhliadnuc od práce cennejšia schopnosť/vedomosť
@Wistingher jasne medicína je moja priorita, ale nechcem byť rok doma ak ma nevezmu myslím že by som sa ani nedonútila učiť tak aspoň na tú biológiu ešte som si chcela dať
Ak ti mozem poradit, tak by si urcite spravila lepsie, teda, v pripade, ze by ta nevzali na medicinu, ak by si zostala rok doma, pracovala by si a popri tom sa pripravovala na prijimacky. Mam spoluziakov, ktorym to na prvykrat nevyslo. Ti, ktori sli na ine skoly, to nasledne velmi olutovali. Jednak nestudovali to, co chceli, museli sa ucit na dve skoly naraz a este si zameskany rok musia zaplatit.. Viac pocuvam, ze sa v takom pripade oplati ist pracovat. Ale je to na tebe, vela stastia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
To čo hovorí pán vyššie, je snáď takmer na každej škole. Proste keď si celý život v akademickom prostredí, nemáš kontakt s realitou, vidíš len seba tak sa niet čo čudovať... ľudia sú všeljakí. Radšej by som ti odporúčal Medicínu. A keď nespravíš na prvýkrát tak skús aj o rok. Je to určite lepšie. A aj čisto do života odhliadnuc od práce cennejšia schopnosť/vedomosť