Čaute, chcel som sa len informačne spýtať, že ak som nemecký jazyk vôbec nemal, ale chcel by som si ho zvoliť na PRIFUK, že či sa to berie od základov alebo už je to pre pokročilých
@xhungryxbuddy chodil som na 6 r. str. skolu a na dve vysky, ani na jednej sa jazyk nebral od zakladov (okrem talianciny na strednej), ale na vyske vobec, tak neviem... neviem, ci tu niekto chodil alebo chodi na prirodovedecku, asi by bolo najlepsie zavolat rovno na studijne
od zakladov sa to neberie, pretože to nie je ako stredna škola. Jazyk máš ako samoštúdium. Máš zaraďovací test, ktorí musíš spraviť , to je ako Maturita leseverstehen akurat urovne B1 nie B2
Nie je to akože naročna hodina, pomerne jednoduche veci sa preberajú, ale tak možno preto že na strednej som si to s nemčinou užil... Máš 3 pokusy spraviť zaradovaci test, ak ho spraviš tak potom asi máš dostatočne znalosti na to aby si to zvladol ak sa na to aspon parkrat pozrieš. . .. tak ale zase bohvie ako na inych odboroch... ja nemčinu neštudujem, ani to nie je predmet ktory ma nejaku velku vahu oproti inym. Skôr taku bočnu až žiadnu pozornosť tomu venujem. ... Viem o viacerých ľuďoch, čo sa učili nemčinu, ale na vysokej si dali angličtinu, lebo že v nemčine sú tažké odborné slová...
@xhungryxbuddy zalezi od odboru na ktory ides. co sa tyka tej regionalnej geografie tak tam oni maju az 3 cudzie jazyky povinne tak jeden z nich sa asi berie od zakladov kedze vacsina z nas mala na strednej 2 CJ, ale neviem presne.. ale ja som napr. mal biologiu a tam sme mali ten vyrovnavaci test v 1 rocniku a podla toho ta zaradia do druhaku zimneho semestra do skupiny.. je to vsak take ze musis mat znalost z jazyka tusim aspon na urovni B1.. cize ak si sa ucil anglictinu tak si musis dat anglictinu aby si presiel vyrovnavacim testom. nemcinu by si nedal to ti hned povedia na studijnom.. by si prepadol a neviem jak by sa to riesilo.. A dobra rada ! urcite si nedavaj do aisu vyrovnavaci test z oboch jazykov lebo ta zdrbe referentka jak prasiveho psa potom co viem tak jedna moja spoluziacka v si v druhaku vybavila nejake hodiny nemciny na matfyze tak skus sa na to informovat.. ale tiez to asi nebolo od zakladov.. tu ti skor pomoze nejaky plateny kurz. skus sa informovat tu stano@it-crowd.sk viem ze nam od nich chodili kazdy rok emaily.. to je v spolupraci s STU.. a mas na to aj nejaku statnu dotaciu alebo co; cize je to lacnejsie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Nie je to akože naročna hodina, pomerne jednoduche veci sa preberajú, ale tak možno preto že na strednej som si to s nemčinou užil... Máš 3 pokusy spraviť zaradovaci test, ak ho spraviš tak potom asi máš dostatočne znalosti na to aby si to zvladol ak sa na to aspon parkrat pozrieš. . .. tak ale zase bohvie ako na inych odboroch... ja nemčinu neštudujem, ani to nie je predmet ktory ma nejaku velku vahu oproti inym. Skôr taku bočnu až žiadnu pozornosť tomu venujem. ... Viem o viacerých ľuďoch, čo sa učili nemčinu, ale na vysokej si dali angličtinu, lebo že v nemčine sú tažké odborné slová...