Ahojte, mám taký problém... Som už prijatá na jednu VŠ v Čechách, ale termín zápisu mám už v júni... Idem aj na prijímačky na iné školy na Slovensku, na ktoré by som šla radšej ako do Čiech v prípade prijatia. Môžem ísť na ten zápis, ale nenastúpiť?
zas takk by som to nepodcenovala, aj ked sa zapises potom to nejako oznam alebo zrus alebo nieco take....
moja sesterka sa tak tusim zapisala a po 5 rokoch jej prislo ze ma nieco platit tej skole na ktoru nechodila, nejak sa to sice urovnalo,ale nemusi to byt pravidlo...a okrem toho zaberies miesto nejakemu studentovi, ktory by tam mozno rad siel
a dá sa to tak jednoducho zrušiť? Kedže zápisom sa stávam študentom, čítala som že na SK by som si tú druhú školu musela platiť ako externista aspon ten prvý semester či rok, neviem ako však to je ked jedna je v ČR
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
moja sesterka sa tak tusim zapisala a po 5 rokoch jej prislo ze ma nieco platit tej skole na ktoru nechodila, nejak sa to sice urovnalo,ale nemusi to byt pravidlo...a okrem toho zaberies miesto nejakemu studentovi, ktory by tam mozno rad siel