Prihlásili ste sa už niekedy do Superstar, Hlasu Česko Slovenska alebo ČS má talent? Ale pokojne aj do nejakých menších? Alebo nad tým uvažujete? Ako to prebiehalo? Akú ste mali s tým skúsenosť? Prípadne niekto váš blízky?
Teda, nie že by som ja nad tým uvažovala, jednak nemám žiaden relevantný talent (len na kreslenie, digitálnu maľbu, fotenie, trochu písanie a grafika), spev 0 bodov, pohybové zdatnosti -10 bodov. A aj keby hej, pri mojej sociálnej úzkosti by som sa totálne zosypala už deň vopred a ani by som tam nedošla Naviac akákoľvek strata anonymity ma desí. Takže iba by ma to tak zaujímal Ďakujem.
nie, co sa tyka talentu co by ocenili masy, tak nicim takym neoplyvam. hudobnik sice som, ale nehram tak, ze by ludom z toho padala sanka, na to nemam cas..
@torpedo08 mozno ti pride normalne vydrbat pollitrovku, zaliat to tromi capakmi myhnutim oka a ist po svojich prec, kamo, ale mam pre teba novinku, je to talent!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov