Vadi to, ak som vyplnila prihlasku VS, ktora nie je z tohto roku ? Kupila som ju nedavno v papiernictve, ale zistila som, ze spoluziacky maju inu, novsiu.
No sú už ževraj od januára nové... Staré som kúpila aj ja ešte minulý rok... stáli ma 13 centov..... včera som si kúpila jednu novú... 40 centov...
Ale inak podľa mňa by to nemalo vadiť, veď predsa prihlášky na VŠ sa posielajú na niektorých školách už aj od októbra a vtedy tie nové ešte neboli čiže ľudia posielali staré... tak si myslím, že môžeš aj teraz poslať starú...
A inak celkovo, nechápem prečo sa niekde dopredu nehovorilo že budú nové... aspoň od augusta, alebo od septembra aby si maturanti nekupovali staré ale počkali na nové... alebo ich celkovo mali dať skôr
Porovnaj si všetky polia so spolužiačkami, či sú rovnaké.. Lebo na tých nových sa vraj niečo menilo, ale neviem čo... Ak by nesedeli tak si skoč kúpiť novú
Nám dala školská výchovná poradkyňa jednu tú starú z roku 2006 a vypísali sme ju s ňou vzorovo takže podľa mňa to nevadí. Včera som bol v papierníctve kúpiť si ďalšie a dala mi tie novšie a ako pozerám tak sú takmer také isté až na pár detailov, určite to nevadí, myslím si že by nás niekto upozornil ak by to vadilo, ale zbytočne neriskuj, 28 centov ťa predsa nezabije.
ja som tiež vypísala starú...je tam rozdiel myslím len v tom že v novej máš mená rodičov a uvádzaš tam zamestnanie ak si nejaké mala.....ale tak to sa uvádza už v elektronickej, podľa mňa to nejak nekontrolujú, hlavný je ústrižok či si zaplatila
tam sa menilo iba to ze doteraz bola jedna prihlaska aj na bakalara aj na spojene bakalarske s magisterkym (napr. medicina, farmacia) a po novom uz je jedna prihlaska na bakalarske a jedna na spojene ze vraj iba v tom je rozdiel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale inak podľa mňa by to nemalo vadiť, veď predsa prihlášky na VŠ sa posielajú na niektorých školách už aj od októbra a vtedy tie nové ešte neboli čiže ľudia posielali staré... tak si myslím, že môžeš aj teraz poslať starú...
A inak celkovo, nechápem prečo sa niekde dopredu nehovorilo že budú nové... aspoň od augusta, alebo od septembra aby si maturanti nekupovali staré ale počkali na nové... alebo ich celkovo mali dať skôr