Posielam si prihlášku na filoz. fakultu do Blavy a v elektornickej prihláške je možnosť viacerých študijných odborov. Platí sa za každý jeden, alebo platím len za jednu prihlášku t.j 40 euro aj ked si dám napr. 2/3 odbory na jednej prihláške?
potom si z toho odboru ale vyberiem len jeden, ktorý budem študovať že?lebo napr. v brne je aj dvojoborové študium..inak neštuduje niekto knižnično inform. študiá, kulturologiu editorstvo a vydavat.prax?
@chlorofyl Bez úrovne? To by som zasa netvrdil. Je pravda, že máš menšie uplatnenie ako napr. študenti IT a pod. informačných odborov, no aj napriek tomu UK patrí k najlepším univerzitám na Slovensku, takže to zasa nedehonestujme, okey?
@fluptak cela UK je o hovne. daktore fakulty stoja za to ale filozoficka sa medzi ne urcite nezaraduje never tomu co ti napisu na stranke. ten pristup ucitelov a ziakov k studiu to je cista katastrofa
@chlorofyl S velkou castou musim suhlasit To co na FiF UK studujem (tlmocnictvo) sice ma svoje svetle stranky, ale aj tak mam pocit, ze sa ista centralna katedra stale zamotava v akomsi svojom vlastnom beznadejnom sialenstve.
@fragile. no jazyky su este ok ale to si asi nechodil na ine odbory jak to tam funguje. hlavne tie vyberove predmety akoze mas kredity za to ze chodis na hodiny sedet. sak to je horsie nez materska skola
Jedna cena za dva odbory ja som si dávala marketingovú komunikaciu ako priorita a ako druhé som si dala informačné štúdiá. A keďže ma na prvý nevzali, tak na druhý áno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja som si tak dal politológiu a sociológiu
-> 1 študijný program alebo ich môže byť aj viac?