ahojte mam taky problem.......zistil som, že VRAJ na na UK BA si musite davat elektronicku prihlasku. Čo je na tom pravdy???? Ptm sa chcem spytať, čo sa týka printovej prihlasky, tak tam je to tlačivo od SEVT - u všade rovnake na kazdu skolu??? Skusal som
Neviem, čo je na tom pravdy. Viem, že kamarátka tam posielala elekt., ale inak, čo som čítala ohľadom prihlášok na UK, tak tam je len spomínané, že ak sa neposiela elekt. prihláška treba nalepiť na papier aj doklad o zaplatení a tak...Asi treba zahlasovať, že kto už tento rok posielal na UK normálne a kto el.
Normálne tlačivo ševt si kupiš v papiernictve stoji 15 centov ale daj si pozor aby to bolo tlačivo pre bakalárske programy a 1 a 2 spojený stupeň... nie prihláška na magistersky... Ak posielaš elektronicku je v tom rozdiel len v tom že to všteko povypisuješ v počítači, potom tu prihlášku vytlačíš daš ju potvrdiť škole potom lekárovi nalepíš doklad o zaplatení, doložíš životopis ak chce fakulta ,a pošleš na adresu danej fakulty, tá klasická nie elektronická no v tom je rozdiel len to že to vypisuješ ručne... elektornické prihlášky sa zaviedli aby sa unvierzitám uľahčila práca, už ta budu mať v počítači a už to len skontrolujú a potvrdia... ja už som posielala na UK elektronické a v pohode
@poppyseed ďakujem. takže to teraz v tretiaku zanechám aby som sa vyhla úradu práce, či ako? nie každý študuje aby sa uplatnil vo svojom obore, je mnoho iných dôvodov
@hildegarda9 ty musíš mať z toho teda riadny stres... inak si neviem vysvetliť tvoju otázku
nie som si istá, v systéme akej školy vypĺňaš tú prihlášku, ale dá sa ti vôbec vytlačiť, ak ešte nie je poslaná? (+údaje v nej a papierovej musia by rovnaké, čiže žiadne dodatočné menenie po poslaní papierovej)
dúfam, že ti moja odpoveď postačuje a fakt sorry, ale
vyplníš elektronicku potom tu elektronicku potvrdíš v tom ich systéme (aspoň UK tak som robila ja) potvrdenu prihlášku vytlačíš pomocou toho systému ale vyzerá to uplne rovnako, dáš to potvrdiť škole lekárke a pošleš, ale musí to byť určite ta elektronická forma ..tak to je aspon v rámci UK
@fluptak potom keď budeš vypĺňať elektronickú v AIS-e na UK tak sa kľudne ozvi do TS, lebo čo som si ja stým užila ...... priateľ na "telefóne" sa zíde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nie som si istá, v systéme akej školy vypĺňaš tú prihlášku, ale dá sa ti vôbec vytlačiť, ak ešte nie je poslaná? (+údaje v nej a papierovej musia by rovnaké, čiže žiadne dodatočné menenie po poslaní papierovej)
dúfam, že ti moja odpoveď postačuje a fakt sorry, ale