Som maturantka, čiže ma tento rok čaká aj podávanie si prihlášok na VŠ. Viem, že je to individuálne, ale rada by som vedela odkedy (a dokedy) sa podávajú prihlášky a kedy nám prichádzajú odpovede zo škôl.
závisí to od školy. myslím, že na strednej škole máte svojich poradcov, kt. vám s týmto pomôžu a vlastne ako maturanti ste aj dosť starí na to aby ste si potrebné informácie zistili.
ja som tiež kedysi maturovala a šla na vš a nemala som potrebu zakladať takéto nezmyselné fórka.
to tu máme pre každú školu vypísať zvlášť dátumy ?
Prihlášky už sa môžu aj teraz posielať nie?...a cca do konca mája ma vacsina skôl...teda čo som aspon ja posielal pred rokom ... hlavne si vyber konkretnu skolu/fakultu ... a tam to je presne napisane
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja som tiež kedysi maturovala a šla na vš a nemala som potrebu zakladať takéto nezmyselné fórka.
to tu máme pre každú školu vypísať zvlášť dátumy ?
treba popozerať na nete
zbytocne pre teba
@mapyss hej umelecke dokonca novembra vacsinou a ostatne bud dokonca februara alebo marca, je pravda ze si treba pozriet stranku konkretnej fakulty
Ale to vieš, sú ľudia čo jediné čo vedia je slovenský jazyk a tak stále poukazujú len na ten lebo v ostatných oblastiach by pohoreli