Poraďte ako si čo najlepšie rozplanovať škuškove, som len prvačka tak neviem, čaka ma 5 skušok, a všetky su z mojho pohladu dosť ťaže, skuškove je cely januar, cez vianoce sa toho asi vela nenaučim, potom silvester, rozmyslam ze prvu skusku si dam az okol
ked som bola v prvaku, ucila som sa od 18. decembra ako sa mi skoncil semester kazdy jeden jediny den okrem stedreho vecera. este aj na silvestra doobeda som sedela s knihou v posteli, pretoze som mala 8.1. a 10.1. dva povinne predmety (nechytila som ine terminy). a dala som oba. (pravo)
a co ti chcem povedat je, ze ked musis, tak musis....takze nehladaj si zamienky a uc sa...a nenechavaj si to na poslednu chvilu...ked ti to nevyjde, co si vsetky skusky poprenasas? radsej sa potom po skuskach tes z mesacnych prazdnin.
zalezi aj od toho kolko toho vies teraz a ci sa budes ucit cez prazdniny... ja som mala zimne skuskove dost dlhe, lebo jasne ze som sa neucila doma v letnom som spravila za desat dni skusky..ale uz nikdy viac, bolo to strasne o nervy.. od rana do vecera desat dni sediet nad knihami da zabrat..
odtrp si to vsetko co najskor a budes mat potom cas si uzit nejake to volno. roztahat si skusky na cele skuskove je strasna blbost. hlavne ak nahodou budes musiet ist na nejaky opravak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
akože prvý termín samozrejme ^^
a co ti chcem povedat je, ze ked musis, tak musis....takze nehladaj si zamienky a uc sa...a nenechavaj si to na poslednu chvilu...ked ti to nevyjde, co si vsetky skusky poprenasas? radsej sa potom po skuskach tes z mesacnych prazdnin.
my ešte nemáme termíny vyhodené (ach) ale asi si v predtermíne toho veľa dávať nebudem
učila som sa cez minulé vianoce a budem sa učiť aj cez všetky ostatné. teda ak tieto od zúfalstva nevyskočím z okna