Ahojte, potrebovala by som pomôcť. Vypisujem elektronickú prihlášku na UK do BA, fakulta sociálnych a ekonomických vied, odbor európske štúdia. Na internete som našla že, známky z ročníkov treba vypisovať len zo slovenského a anglického jazyka, neviete o
Na tej skole beru na zaklade matury z eng a sj takze je mozne, ze aj znamky iba z tych oredmetov stacia.. kazdopadne ked je to tam napisane, neviem co riesis
@antivist a scio testy sa nerobia na tento odbor? lebo ja sa v tom vobec nevyznam na stranke skoly to nevidim, ale tuto » www.scio.sk/nps/fakulta.asp... je zas ze vsetky odbory to robia O_o
@noha05 co viem, tak ak maturujes tento rok ide ti eng z matur ale ak si maturovala uz predtym, tak by ti mali ratat iba slovencinu a na eng sa ide na scio:p
Presne toto ani ja nechapem...na stranke pisu, ze iba predmety AJ SJ MAT VV TV A HV beru do uvahy...v elektronickej prihlaske su predpisane tieto predmety, aby sme ich tam dali, ale su tam aj volne policka na vypisanie ostatnych predmetov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov