ahojte poculi ste niekto nieco o tom ze sa da na strednej v 1-2 rocniku podat ziadost na vysoku skolu? viem len o tom ze v anglicku (cambridge)..neviete niekto ako sa to da? ako to napisat ? kam a atd ? dakujem
ano, viem o tom. je to uplne v pohode, ja som bol tak prijaty na 3 vysoke skoly uz v 2. rocniku na strednej priemyslovke tuto v Levoci. no ale potom som aj tak v maturitnom rocniku dal este prihlasku riadnu na inu vysoku a siel som tam aj prijimacky robit a aj som tam studoval a boli to stastne roky. ale dost o mne. co robit?
je to lahke, odosli spravu s nasledujucim textom:
Zaujímate vo vás
Moje meno je Lilian, videl som váš profil dnešného a stal intrested vo vás, aj
tiež rád, aby vás lepšie spoznať, chcem vám poslať e-mail na mňa tak, že
môžem poslať môj obrázok, aby ste vedeli, na koho som am.Here je moja e-mailová adresa
lilian4sam2009 (AT) live (DOT) fr Verím, že môžeme prejsť od here.I čakám na
váš mail. Spomeňte si na diaľku alebo farba nie je záležitosť, ale láska veciach
Prihláška UCAS (ak tomu dobre rozumiem, formulár prihlášky na undergraduate VŠ štúdium) sa na Oxbridge odosiela niekedy v októbri, spolu s predpoveďou maturitných výsledkov (ofc ak ich potom nedosiahneš, neprijímu ťa), v zime sú pohovory a rozhodnutie o prijatí príde tuším už v prvom polroku maturitného ročníka.
Pri ostatných školách je deadline v januári a na umelecké v marci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
je to lahke, odosli spravu s nasledujucim textom:
Zaujímate vo vás
Moje meno je Lilian, videl som váš profil dnešného a stal intrested vo vás, aj
tiež rád, aby vás lepšie spoznať, chcem vám poslať e-mail na mňa tak, že
môžem poslať môj obrázok, aby ste vedeli, na koho som am.Here je moja e-mailová adresa
lilian4sam2009 (AT) live (DOT) fr Verím, že môžeme prejsť od here.I čakám na
váš mail. Spomeňte si na diaľku alebo farba nie je záležitosť, ale láska veciach
veľa v živote.
S pozdravom lásky
na adresu lilian4sam2009@live.fr
ako vidis, je to francúzska skola, jedna sa o Sorbonnu konkretne. myslim, ze v pohodke
-----
Prihláška UCAS (ak tomu dobre rozumiem, formulár prihlášky na undergraduate VŠ štúdium) sa na Oxbridge odosiela niekedy v októbri, spolu s predpoveďou maturitných výsledkov (ofc ak ich potom nedosiahneš, neprijímu ťa), v zime sú pohovory a rozhodnutie o prijatí príde tuším už v prvom polroku maturitného ročníka.
Pri ostatných školách je deadline v januári a na umelecké v marci.