Keď už tu všetci pridávajú otázky ohľadne výšok tak aj ja trošku zabrdnem do tejto témy. Boli ste včera (10.6.2013) niekto na prijímačkách na masmediálke? Aké ste z toho mali pocity? Na aký študijný program ste sa hlásili a ako ste dopadli ?
tak ja som sa nato neučila, keďže som ani nemala kedy. Tak to potom aj dopadlo, jediné šťastie, že viem po anglicky Ale či mi to nakoniec pomôže, tak to teda netuším ....
ja jediné čo som si prečítala bola kniha z roku 2008, a na testoch aj tak išlo skôr o veci z praxe, sa mi zdalo. Ja si dávam odvolanie keď ma nezoberú a na aký odbor si išla ty?
áno budú a teda majú tma v tom poriadok lebo ja som maturovala pred dvoma rokmi, tkaže som im tam posielala všetky vysvedčenia naraz , domov mi prišlo že mám kompletnú prihlášku a teraz na prijímačkách mi tá teta hovorí no a maturitné vysvedčenie máte kde... kukám na ňu ona na mňa.... že zavolajte si v utorok na študijné... len škoda že dnes majú nestránkový deň...
ja som si dala masmediálnu, ale pre mňa je to tiež druhá voľba no predsa zvládnuteľnejšia ako prvá, v piatok totižto robím prijímačky na akadémii policajného zboru v BA.
Tak polícia sa oplatí študovať, a ani to nieje taká nuda A masmediálka, to je tiež oblasť, ktorú by som si vedela užiť. Najlepšie by bolo, keby som bola hovorkyňa policajného zboru Uvidíme kam ma to zaveje
A koľko ste mali bodov dievčence? Ak nechcete nemusíte hovoriť, ja len tak zo zvedavosti
Aj ja som bola v pondelok na masmediálke a poviem vám, čakala som všeličo, ale také prkotiny na tom odborno-všeobecnom teste nie Myslím, že mám dosť mizivú šancu dostať sa tam s tými priemernými výsledkami, aj keď som zmaturovala na samé 1 a vysvedčko podobne Dúfam, že mi UK vyjde, lebo som sklamaná z UCMka
a dá sa urobiť taká vec že ak budú mať miesto na externom že sa tam...nejako prehlásim? to by tiež nebolo odveci ...teda ja dúfam že ma tá obálka poteší lebo ak nie... pojde dolu dunajom
@ruman2 netuším ale skôr si myslím, že to príde poštou. A to tak počítam by mohlo začať chodiť tak 24.6.
Ale tak tiež som zato aby spravili nejakú tabuľku na konkrétne odbory a kto je na akom mieste. Keď je to takto v celku tak sa dotoho človek veru nerozumie. Ty sa načo hlásiš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A koľko ste mali bodov dievčence? Ak nechcete nemusíte hovoriť, ja len tak zo zvedavosti
PS: TT je strašný chaos
@silviaaa podľa mňa externisti majú dosť veľké šance, aspoň ja si myslím, že sa ich toľko nehlási.
Ale tak tiež som zato aby spravili nejakú tabuľku na konkrétne odbory a kto je na akom mieste. Keď je to takto v celku tak sa dotoho človek veru nerozumie. Ty sa načo hlásiš?
Prijatá