ahojte, kedže chodím na gympel a chcela by som ísŤ na výšku ekonomickú a pozerala som si z čoho budú prijímačky tak sa vás chcem spýtať - základy ekonomiky a ekonómie sa učia aj na gympli? a sú ťažké prijímačky? A je tá škola ťažká?
no ja som teraz prijatá na eubu ... nie som z gympla ...ale skušky som spravila ...ty keďže si z gympla, mala by si výhodu v matematike, pretože na odborných školách sa neučia matematiku v takom množstve ako na gympli. tak by som ti radila počúvať na matematike . a ekonomika a ekonomia je podla mna lahká ale to je vec nazoru....ja som ju mala v škole cele 4 roky a podrobne ..tak mne stačilo 1x prečítať knihu na prijímačky o ekonomii a ekonomike, ...vy to máte ako nejakú nosku sa mi zdá a nemáte to tak podrobne tak to by som sa učila z knihy tak pomaličky dopredu ak sa bojíš že sa to nestihneš naučiť. a angličtina ...na to ti newiem odpovedať to sa neda naučiť behom mesiaca ..bud ju človek vie alebo nevie .... držím palce aby si sa tam dostala
Ja som z gympla a tiež som sa dostala na Eubu. Maturovala som z náuky (tam sme mali základy ek. a ekonomiky, ale naozaj toho nebolo veľa).. pred prijímačkami som si prečítala takú knižku, ktorú vydáva euba (zo začiatku som sa to aj učila, potom som to vzdala ) a dostala som saaa .. a matiku na gympli sme mali myslím na celkom fajn úrovni.... takže držím palce .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov