@florush veľmi ale veľmi moc ti odporúčam kurzi ekonomie SIV (google). Plno ľudí sa sťažovalo že na prijímačkách nebolo to čo na doučkách a pod. a SIV má doučovania priamo pre prijímačky (presne to čo som sa učil, to tam aj bolo)
jedine ta kniha z ekonomiky na prijimacky, ja som sa z nej ucila a v pohode som prijimacky z ekonomiky spravila. ale tu len predavaju v skriptarni na skole... Niekde je to na stranke EUBA presne napisane
Kurzy sú podľa mňa najväčšia zbytočnosť. Ale záleží to od toho čo vieš/nevieš.. Ale EUBA vydáva svoje, z ktorých sú stavané tie prijímačky a dajú sa kúpiť priamo na škole. Stačí sa poinformovať na stránkach EUBA
Pane Bože, načo si teraz zháňaš knihy na prijímačky...Máš 10 mesiacov času ešte Ja som mal na EU iba knihu z matiky a spravil som jak nič...a k tým kurzov - totálna zdieračská koko*ina
Chod na junovy intenzivny kurz co organizuju, to ti bohato postaci. Ja som tam chodila na ekonomiu a presli sme kopec otazok, ktore boli na testoch minule roky. Ale kup si aj tu knizku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov