Je tu niekdo, kto ide tento rok robiť TSP v Bratislave? S kým sa tam vidím?
Tí čo ste už robili, koľko ste sa na ne pripravovali, boli náročné a ako ste dopadli?
Minuly rok boli mega ľahké podľa mňa, blbá som bola, že som si nedala lepšie odbory. 95 percentil, v priebehu pol roka pred tým som si doma robila TSP čo boli roky pred tým, toť vsio. Tento rok idem na scio, z toho mam teda omnoho väčšie obavy.
Najdolezitejsie je nespanikarit a dobre zvladnut time-management. Na zaciatku si to cele prebehni a zacni hned robit ulohy, o ktorych vies, ze ich spravis dobre.
Ked budes mat tieto prejdene, dostan sa k tym otaznejsim. Ked nieco bude vyzerat privelmi casovo narocne, kludne sprav "educated guess" posun sa k dalsej otazke.
Ak zvladnes toto + prejdes si zopar testov z minulych rokov, tvoj percentil bude cez 95%.
@mato97 išla som, už som skončila ale radšej do bratisky. a tá matika je viac v tých sciách, v tsp sú to skôr také logické veci, alebo ako by som to nazvala. ja čo som úplne anti anti na matiku tak takým selským rozumom úplne v pohode
@krvaaa na aký odbor si sa hlásila? A prečo radšej blava?
Hej no také matematicko-logické ale proste nemám na to myslenie asi, čo som pozeral predošlé roky
Lebo na môj odbor treba aj odborné prijímačky a tie sú len v Brne, takže je pre mňa omnoho výhodnejšie písať oba testy v ten istý deň a v tom istom meste.
Ja idem robiť TSP do Brna, ale viacmenej tam idem len tak, lebo na chcem ísť na VUT, kde splňujem percentyl zo scio, takže tam si idem urobiť v podstate výlet
Myslim si ze je najdolezitejsie nestresovat, a brat to tak ze napises to tak ako to napises, s tym vela nespravis. Ja som svoj prvy tsp pozeral na ceste do bratislavy pisat tsp a robil som ich kvoli MUNI ktora bola posledna skola na zozname takze bolo mi uplne jedno ako to dam, a dal som to na 91 percentil.. Na scio som sa ale dost dost ucil, a karlovka bola priorita #1, ale tie som pravdepodobne kvoli stresu maximalne pokaslal.. Takze vsetko to je iba v hlave si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ked budes mat tieto prejdene, dostan sa k tym otaznejsim. Ked nieco bude vyzerat privelmi casovo narocne, kludne sprav "educated guess" posun sa k dalsej otazke.
Ak zvladnes toto + prejdes si zopar testov z minulych rokov, tvoj percentil bude cez 95%.
@fragile. Tak díky za radu, myslím že najviac sa aj tak budem obávať tej matematickej časti
Hej no také matematicko-logické ale proste nemám na to myslenie asi, čo som pozeral predošlé roky