do BA sa robi vseobecny prehlad, cize musis vediet vsetko a potom test predpokladov pre studium psychologie formou zatazovych uloh, vela otazok malo casu. a do NR ta beru podla priemeru. Ja som v NR a myslim si ze je jedno na akej škole vystudujes Bc. pretoze vsade je to iste..teoria prvé tri roky, trosku praxe a experimentov.
Psycho Park – spája študentov a nadšencov psychológie. Pozývam vás na túto fejsbúkovu stránku Je to užitočné aj pre tých, čo chcú ísť na psycho VŠ. Nájdete tam rôzne informácie, vysvetlené pojmy, odborné články, a celkovo si spravíte prehľad, o čom je štúdium psychológie. Môžete sa pridať lajkom tu: » www.facebook.com/psychopark3...
ps: ak vás zaujíma info o prijímačkách do Bratislavy alebo Brna, píšte mi súkromne na martina.bodka@gmail.com (som tretiačka na psychológii v Brne).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
no a je dost velky nepomer medzi poctom prijatych a uchadzacov takze s auc uz radsej teraz..
toto hovorim o ba, do nitry si nedavaj. teda ako daj si tam mas tam vacsiu sancu ze ta tamzoberu no ale nepocula som o nej moc dobre veci..
aj ked zevraj tam ucia teraz niektori ceski prednasajuci tak neviem no..
ale ba uk je na sr co sa tyka psychologie asi najlepsia.
ps: ak vás zaujíma info o prijímačkách do Bratislavy alebo Brna, píšte mi súkromne na martina.bodka@gmail.com (som tretiačka na psychológii v Brne).