Ahojte, chcela by som sa opýtať ľudí, ktorí robili prijímačky na žurnalistiku (najlepšie v NR), aké otázky ste približne dostali/ako prijímačky prebiehali?
Mala by som o túto výšku záujem, no neviem na čo sa pripraviť. Ďakujem vám!
to boli velmi vtipne prijamcky... no dostanes sloh pisat ako prve, na nejaku temu... v pravo mas koncept a v lavo cistopis tusim... neviem ci to bol z ich strany ojeb alebo co ale kym som napisal koncept tak cistopis som nestihol prepisat tak sli body dole lebo koncept do uvahy neberu... takze tak... potom som tam 3/4 dna presedel a cakal kedy sa ma opytaju nejake otazky... komisia tam sedi, pytaju sa co ta zaujima, takze je dobre si pripravit nieco do coho sa fakt rozumies, lebo ja som napriklad povedal ze mam rad slovensky romantizmus a hned sa ma spytali co sa stalo v roku 1848 ale akoze... neviem ci to bola nahoda alebo sa vsetkych pytaju na take veci z toho oboru co im tam vlastne povies, potom rozoberali so mnou tu uvahu, a nakoniec mi dali este vytiahnut nejake tri slovicka z ktorych som mal povedat kratky pribeh mal som asi tak minutku na rozmyslenie takze to si trenuj uz doma... ja som sa vdakabohu nedostal ale zelam vela stastia nech ti to vyjde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme