Ahojte, rada by som sa niečo dozvedela ako to chodií na prijimackach v BA..viem že sa tam hlasi asi najviac študentov, teda budu určite naročné. Zatial som si prestudovala povinnú literaturu od Košča a Gajdošovej, budem chodiť aj na prípravné kurzy. Je eš
viem že je tam test všeobecného prehladu , ktorý nie je ťažký.. aspon podla mna.....a potom ešte zo psychologie. a na ten som sa učila z knihy Základy psychologie od Košča. ale bolo tam dosť otázok ktoré v tej knihe neboli. ale myslím že ak pojdeš na prípravné kurzy určite to dáš. ja som na ne nešla a to bola zjavne chyba
Hlavne sa nauč tú Gajdočovú, z nej bolo na psychologickom teste minulý rok najviac... A všeobecný sa nenaučíš, takže buď natipuješ dobre alebo zle Dostala ma jedna otázka o poruche.... že v ktorom filme bola zobrazená táto porucha (už neviem ktorá a ani neviem aká bola správna odpoveď).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty