ja som počul, že FEI chce prijať 2000 študentov a prihlásiť by sa malo niečo nad 1000, teda každého uchádzača prijímu a že celkovo po tom ako FIIT sa presunula do vlastnej budovy, tak FEI ich nevie moc zaplniť a preto aj tie reklamné veci po BA a podobne....ale neviem, čo je na tom pravda, počul som to od jedného FIITkára, takže možno je to skreslené....
feika ci fiitka bere kazdeho, je jedno kolko mate bodov, treba mat len maturitne vysvedcenie hoci i z ucnovky.
Cim viac ludi tim viac cash - pre feiku - rekonstrukcia budovy, kupa novych zbytocnosti (nove dvere do rozpadnutej auly atd...), masivna reklama nieco stoji tiez (vid. elektricka v BA v loge FEIky a pod...)
pre fiitku - vyssie naklady na chod celej budovy, splacanie budovy, stale chyba vybavenie do niektorych casti, fiitka este viac potrebuje cash ako feika preto prenajima aj na rozne akcie svoje priestory...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Cim viac ludi tim viac cash - pre feiku - rekonstrukcia budovy, kupa novych zbytocnosti (nove dvere do rozpadnutej auly atd...), masivna reklama nieco stoji tiez (vid. elektricka v BA v loge FEIky a pod...)
pre fiitku - vyssie naklady na chod celej budovy, splacanie budovy, stale chyba vybavenie do niektorych casti, fiitka este viac potrebuje cash ako feika preto prenajima aj na rozne akcie svoje priestory...