Nazdáárek som druháčka na gympli a dnes nám profesori povedali, že do zajtra si máme vybrať semináre.. Uvažujem, že vysokú si vyštudujem žurnalistiku a manažment, len na manažmente ma odrádzajú príjmačky z matiky. Ak máte niekto skúsenosti povedzte či
tak na eube neviem ake su prijmacky, ale na komenskeho ta matika je taka ze tym by som si hlavu prilis nelamala...10 prikladov a vacsina tusim nie je stredoskolske ucivo, mam dojem ze pripravit sa na to nejak extra ani neda vacsinou z tej matiky ludia vrataju tak zo 2 priklady sa mi zda tam ta moze zachranit jazyk akurat tak, ak mas dobru anglinu...no nejake tie vedomosti by sa ti zisli urcite lebo @3 ma pravdu....ale ak chces ist na vs s tymto zameranim urcite si daj seminar, sak to ti len pomoze, kludne aj odhliadnuc od prijmaciek, lebo ak sa tam aj dostanes aby si nezaplakala potom
nechod na manazment!!! radsej na tu zurnalistiku a nestresuj, je jedno, co si das v tretom rocniku, dolezitejsi je maturitny.. kamaratka mala v tretom rocniku chemiu a maturovat isla z fyziky a geografie.. daj si najlepsie nejaky jazyk (aby si mala aspon dva, lebo bez jazykov sa dnes nepohnes) a nieco, co ta bavi
seminare ja som chodila na seminar z chemie, informatiky a matematiky a ani z jedneho z tych predmetov som nematurovala, ani so nikdy v plane maturovat nemala. len som nemala chut pocuvat nase neschopne jazykarky na konverzaciach.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak matiku totalne nevies tak poletis podla mna celkom kvalitne na ucte...
nechod na manazment!!! radsej na tu zurnalistiku a nestresuj, je jedno, co si das v tretom rocniku, dolezitejsi je maturitny.. kamaratka mala v tretom rocniku chemiu a maturovat isla z fyziky a geografie.. daj si najlepsie nejaky jazyk (aby si mala aspon dva, lebo bez jazykov sa dnes nepohnes) a nieco, co ta bavi