@miska7531 Jéj, rovnaká škola Istotne Moji spolužiaci to ešte cez šk. rok dosť riešili (ja idem teraz do prváku) a väćšina síce šla do Vrútok, ale šli aj do MT A bez problémov Kľudne ti môžem dať kntakt na niekoho, kto tam pôjde, čo viem Ale Vrútocký intrák je už plný, neviem ako s Martinským.... To sa vybavovalo skôr Ty ideš do prváku, alebo ako? Lebo 18 rokov
@cmuka12311 ja nemám 18 ja chcem ísť budúci rok na prijímačky pretože anglina mi ide fakt ľahko ale to by už znamenalo rozmýšľať nad tým reálne a nie všetko vybaviť a potom nič nejakú jazykovku a doučko aby som bola nejak pripravená a aby som vedela že som spravila všetko pre to aby som tam mohla byť v terajšej triede totiž nemám práve najlepšie vzťahy a preto rozmýšľam ako sa rozhodnúť
@somsialenaaa No ja som odišla tiež aj kvôli vzťahom v triede Skús to, ak sa podarí, bude dobre A ak teda pôjdeš z osmičky, ak som správne pochopila, venuj sa radšej slovenčine a matematike, skutočne, osmaci sú v nevýhode, idú tam aj decká z gymnázií, dokonca aj z iných bilingválnych alebo deviataci. A na jazykovku dle mího fakt chodiť nemusíš Prihlasujú sa tam aj deti, čo sa v škole angličtinu nikdy neučili a začali sa ju učiť až keď ich vzali, nech nie sú úplne mimo. Nemusíš ju mať na nejakej profesionálnej úrovni, skôr medzi mojími budúcimi spolužiakmi to všetci nechávajú, že veď sa naućia. A decká čo sa tej angličtine fakt venujú väčšina vysmeje Aj samotní profesori nám ovorili, že tú anginu sa naućíme aj keby sme nechceli, nech si radšej doberieme deviatacke učivo A neber to tak vážen, nevíde to a budeš sklamaná. Nepripravuj sa tak vážne ani nie tak dlho... Proste nech nie si sklamaná. Cho'd tam s tým, že možno ťa vezmú, možno nie. Predsa len, berú každého piateho. A bez urážky, väčšinou tých, ktorý tam šli spokoj ne, že o nič nejde, čo nemajú v śkole najlepšie známky a berú to s nadhľadom Niekedy sa divím, čo za debili to má byť na tej škole
Ja som sa pred príjmačkami neučila vôbec, príjmačky boli v pondelok a mňa len v nedelu napado že ich v pondelok mám za známky som mala 9 bodov z 30 a za testy Sj-M som mala 83 a zobrali ma nechápala som to, ale so mrada že tam idem
@herooo31 Na intráku možno Ou Excuze, ja som pochopila inak Myslela som, že jej hovoríš, či ju príjmu na školu. Pardón To hej, na intrák isto, ak je pekná alebo má prachatých fotríkovcov, intrák vybavíš
@herooo31 Ja poznám kopu, ale nie z tejto školy. Ale možné je všetko Aj keď teda tu sa robia prijímačky, testy opravuje počítač a neskôr je možné si tie testy aj opravené zhlidnuť. Ale neviem Všetko je možné No dúfam, že zrovna táto škola je na tak vysokej úrovni, že tu sa to nedá a dostanú sa tam len tí, čo na to majú plné právo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
myslim ze urcite ano, moj Kicenko je z PD a je v martine na intri