Ked som mala 15 spoznala som svojho prveho chalana. Zacali sme spolu chodit a vydrzalo nam to 3,5roka.Mysleli sme uz aj na spolocnu buducnost, dokonca sme planovali spolu aj byvat! potom sme isli na jednu akciu aj s partiou! A kamaratka mi predstavila svo
Psychologicka poradna birdz dakuje za Tvoj podnet.
V prvom rade je dobre, ze si to dostala zo seba von, teda ked si to dokazala zrekapitulovat, az taky chaos v tom nemas. Je to aj o tom, ze do Tvojich citov dnu az tak neprenikneme nikdy.
Pokial mas s oboma super vzthay, povedz im to narovinu, teda nezavisle od seba, aky mas k nim city, vazby. Mozno sa sam neitkry "vzda" dobrovolne (Mas stastie ze sa rozhodujes iba medzi dvoma
V druhom rade: pri kazdom si spocitaj plusy a minusy a hlavne: bez ohladu na to, kolko ste chodili zober ich vlastnosti, alebo ake hodnoty vyzadujes po partnrovi a ktory ich lepsie naplna. Ktory by bol lepsim otcom Tvojich deti, pokial mas hodnoty intelekt, alebo peniaze posudzuj ich podla toho.
Zaklad je otvorit o vetkom podla moznosti otvorene, ale zaroven diplomaticky a bez ohladu na vysledok nemusis ranit nikoho
no ale tak to ti nezavidim,mas to tazke,ale mala by si na nho zabudnut na toho byvaleho,lebo podla mna ked ti povedal,zeby nebolo dobre aby ste sa dali znovu dokopy....chapes...jednoducho,nechaj to tak a s tym jakubom...vo vztahu poznas lasku vtedy,ked planujes buducnost...mudry clovek to povedal,aj ked neviem ktory jednoducho,ked si nevies predstavit s nim zit,byvat,v tvojom veku(asi som staromodna ..)....ale mam taky pocit,ze laska k jakubovi sa pominula...aspon podla mna...neviem...
ale aj tak ti drzim palec aby si sa spravne rozhodla
Mas pravdu asi sa pominula, je to tak ze Jakub je clovek ktory ma asi viac dobrych vlastnosti ako zlych a to na nom obdivujem, ked je problem dokaze sa o tom rozpravat na rozdiel od byvaleho ale stale viac rozmyslam nad tym ze som ochotna tolerovat nedostatky byvaleho, len aby som mohla byt s nim
rozpravali sme sa o tom.. nema priatelku dokonca mi povedal ze ma stale lubi, ale proste ze by nebolo dobre spolu znova zacat ze je dobre ked sme kamarati... myslim ze sa niecoho boji, ze sa znova rozideme alebo ze to bude ako predtym ( dost casto sme sa hadali ) a ja som bola taky zjarlivec, teraz som sa zmenila... lubim ho a chcem ho spat aj ked budem cakat rok....
Podla mna je najdôležitejsie aby sa clovek nechal viest srdieckom . Je tu plno roznych ludi a kazdy sa ti snazi poradit..ale vedia prd. Nikto sa nedokaze na tvoj problem pozriet tak ako ty. Ja s tym mam tiez skusenosti ...vsetci radia..maju plno mudrych reci...ale pozeraju sa na problem len z jedneho pohladu. Subjektivny nazor sa to vola? hlavne treba na vsetko cas..a odpoved pride sama
ale aby som zase nepovedal...ten napad ze rozpravat o probleme..to je celkom fajn
no nechat sa viest srdieckom.. len to moje akosi stratilo kompas a nevie kam smeruje no rozpravali sme sa o tom vela.. mam pocit ze vaha ze by chcel byt so mnou ale boji sa.. asi mas pravdu nechat tomu cas a potom sa uvidi..
Viktoriask a cudujes sa, ze sa uz tvoj byvaly nechce s tebou dat dokopy? Ved si ho nechala a zacala si chodit s inym, ja osobne by som sa na teba z vysoka ***. Za hviezdicky si dopln co uznas za vhodne
Viktoriask, myslim si ze je zbytocne hladat dovod vasho rozchodu, proste si ho nechala a na toto sme (chalani) haklivi, pretoze si myslite, ze mozte s nami zametat ako sa vam zachce.
9. Wingfoot podla mna tiez srdiecko je hlavne, treba sa vediet v nom zorientovat aj ked je to niekedy velmi tazke, drzim palce a daj vediet ako to dopadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
V prvom rade je dobre, ze si to dostala zo seba von, teda ked si to dokazala zrekapitulovat, az taky chaos v tom nemas. Je to aj o tom, ze do Tvojich citov dnu az tak neprenikneme nikdy.
Pokial mas s oboma super vzthay, povedz im to narovinu, teda nezavisle od seba, aky mas k nim city, vazby. Mozno sa sam neitkry "vzda" dobrovolne (Mas stastie ze sa rozhodujes iba medzi dvoma
V druhom rade: pri kazdom si spocitaj plusy a minusy a hlavne: bez ohladu na to, kolko ste chodili zober ich vlastnosti, alebo ake hodnoty vyzadujes po partnrovi a ktory ich lepsie naplna. Ktory by bol lepsim otcom Tvojich deti, pokial mas hodnoty intelekt, alebo peniaze posudzuj ich podla toho.
Zaklad je otvorit o vetkom podla moznosti otvorene, ale zaroven diplomaticky a bez ohladu na vysledok nemusis ranit nikoho
Zelame pekny den a triezve rozhodovanie
no ale tak to ti nezavidim,mas to tazke,ale mala by si na nho zabudnut na toho byvaleho,lebo podla mna ked ti povedal,zeby nebolo dobre aby ste sa dali znovu dokopy....chapes...jednoducho,nechaj to tak a s tym jakubom...vo vztahu poznas lasku vtedy,ked planujes buducnost...mudry clovek to povedal,aj ked neviem ktory jednoducho,ked si nevies predstavit s nim zit,byvat,v tvojom veku(asi som staromodna ..)....ale mam taky pocit,ze laska k jakubovi sa pominula...aspon podla mna...neviem...
ale aj tak ti drzim palec aby si sa spravne rozhodla
Mas pravdu asi sa pominula, je to tak ze Jakub je clovek ktory ma asi viac dobrych vlastnosti ako zlych a to na nom obdivujem, ked je problem dokaze sa o tom rozpravat na rozdiel od byvaleho ale stale viac rozmyslam nad tym ze som ochotna tolerovat nedostatky byvaleho, len aby som mohla byt s nim
ale aby som zase nepovedal...ten napad ze rozpravat o probleme..to je celkom fajn
no !!! heh dakujem za radu!!!
no nechat sa viest srdieckom.. len to moje akosi stratilo kompas a nevie kam smeruje no rozpravali sme sa o tom vela.. mam pocit ze vaha ze by chcel byt so mnou ale boji sa.. asi mas pravdu nechat tomu cas a potom sa uvidi..
ved som ho nechala a zacala chodit s inym ale az po velmi dlhom case!!!
a co by som podla teba mala spravit??