môj problém spočíva v tom, že som pomerne nízky (okolo 160cm, dlho som sa nemeral)...ale na svoju výšku mam pomerne objemné svaly(bicepsy, stehná)... na tých stehnách mi to vadí asi najviac,vyzerajú dosť tlsto... (foto dám neskôr)
mám síce aj trošku tuku, ale nemyslím že priveľmi(ale aj ten idem skúsiť do leta trochu odstrániť)
vedeli by ste mi nejako pomôcť, ako trošku znížíť objem svalov? resp akými cvikmi ich vyrýsovať aby nevyzerali moc objemne?
Hmm ja som tu hladovku chcela navrhnut..no nic, cviceniu sa moc nerozumiem .. ale nas na tanecnej furt buzerovali ze ked budeme robit pomale drepy tak budeme mat velke stehna.. ze mame robit rychle a schudneme na stehnach...len neviemci nie len tuk ale hadam aj svaly sa tym vyrysuju trocha..
No ja som tiez niszky mam 156cm. Svaly mam objemne - ale nie su tam ziadne tuky. A preto sa ta opytam. Mas objemne svaly. Si myslel ako tuky? Alebo ako svalovu hmotu??? Ak mas tam tie tuky tak zacni cvicit. Ale ak zacnes stvicit tak nemozes prestat, bo ti to potom vsetko opadne.Moja rada by bola 80-100 klikov. 100-200 drepov, 100-200 bruskov a za 1mesiac si fit. Potom by si mal mat pravidelny prisun jedla. Ale nie kedy chces. A mal by si mat pravidelny prisun vytaminov. Nie na podprou svalstva co dostat vo fitkach. Myslim ryza, uhorka tam su sacharidy asi hmmm, banany - tam je drasilik na svlastvo je dobre. a potom ja neviem vajcicka papat (surove). ako ti este poradit?? ale ak mas tie tuky tak jednoznacne to co som pisal by ti malo "asi" pomoct na 80%.
myslim si, ze sa to neda. Si zober tych kulturistov, Maju vele svali a pochybujem, ze by sa to dalo zmenit. Jedine tak, ze by prestali svicit. Ale to by im potom vsetko opadlo. Ja som tiez maly a mam taky isty problem ak ty. Ale nerobim si s toh nic. Svickaj si dalej pomalicky a mas to. Ale podla mna by sa to nedalo zmenit. Iba ak by sa tie svaly trosku viac spevinli. Ale inak nic viac
aha, jasne, asi si ich budem len rysovat aby to nejako vyzeralo...
bo viem ze hladovkou sa to da, bo si telo bude cerpat energiu najprv z tuku, potom z bielkovin zo svalov... ale pri hladovke by som si rozhodil minimalne metabolizmus,atd...a to nechcem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
môj problém spočíva v tom, že som pomerne nízky (okolo 160cm, dlho som sa nemeral)...ale na svoju výšku mam pomerne objemné svaly(bicepsy, stehná)... na tých stehnách mi to vadí asi najviac,vyzerajú dosť tlsto... (foto dám neskôr)
mám síce aj trošku tuku, ale nemyslím že priveľmi(ale aj ten idem skúsiť do leta trochu odstrániť)
vedeli by ste mi nejako pomôcť, ako trošku znížíť objem svalov? resp akými cvikmi ich vyrýsovať aby nevyzerali moc objemne?
moj prvotny napad bol ta hladovka, ale vsetko ma svoje plusy a minusy...a tu mi prevazuju minusy...
na svoju vysku by som chcel byt trosku utlejsi,ale nie moc...
bo viem ze hladovkou sa to da, bo si telo bude cerpat energiu najprv z tuku, potom z bielkovin zo svalov... ale pri hladovke by som si rozhodil minimalne metabolizmus,atd...a to nechcem...
takze asi len rysovat..ale i tak diki
a 1ka-trosku svalovej hmoty, bo sa mi zda ze na moju vysku jej mam dost vela...