Ahojte, chcela by som vediet, kto ste skusali primacky na medicinu v bratislave, teda viem ze je potrebne sa naucit tych 1500 otazok z Bio a 1500 z Chemie, ale zaujima ma ci len to staci, alebo sa tam moze vyskytnut aj nieco ine? chystam sa maturovat z bi
@somslavka nie nie, len to idem kupit, lebo potom maju zatvorene cez prazdniny, jedine ak by sa mi chcelo tak si nieco pozriem, ale teraz musim vyvetrat hlavu aspon na mesiac, lebo chodim na gympel, takze som sa dost ucila ,dotahovala znamky
chces ist na medicinu a nedavas si chemiu...? osudova chyba...
pokial sa planujes nabiflit 3000 otazok ok... ale ak im chces aj rozumiet bez chemie to nedas... prepac ale neverim ti ze si az taky genius... jedine zeby si mala neuveritlne motivcne doucko z che.. ale naco si platit ked to mas v skole??
nedajú ti nič iné neboj sa ja ti tiež radím choď na che, a aj doučko. tento rok som mala kopu spolužiakov, čo na doučko nechodili resp. ho mali v pohyblivom termíne..a tak si ho presúvali, presúvali, až im mesiac pred prijímačkami ostala ešte polovica, je to zradné no :/
No, ok...Každopádne si tú chémiu dobre nejakým iným spôsobom, lebo ju budeš potrebovať. A nič iné na testoch, ako tie veci z podkladov tam nie sú, inak by to nejak strácalo zmysel.
zblaznis sa na medicine bez maturity z chemie ... teda samotna maturita ti moze byt na dve veci, ale aspon na ten seminarby si chodit mohla ... a matura z chemie ide lavou zadnou .... sak to je to najlahsie
Na medinu bez chemie? a čo si?...jasné,že si daj chémiu a BA to je čistá biflovačka otázok...tam boli holky, čo vedeli naspamať ešte aj príklady..ak nechceš byť len bifľa, čo vie odrapotať presne, že NNSSSNSS tak sa pekne prihlás na chémiu a ja by som sa povenovala aj učebniciam takým starým komunistickým s doplnkami
Zdravim, tento rok som absolvoval prijimackovy maraton na medicinu a nakoniec ma prijali aj na UK BA aj na 3.LF UK Praha. Trikrat hadajte kam som siel na zapis...
Ale spet k tvojej otazke. Nie nevyskytne sa nic ine (aj ked zavislive trosky ti budu nahovarat aby si to ani neskusala, ze pomenili otazky...). Chemia sa da krasne pochopit bez biflovania ak budes znej maturovat. RADA: Neuc sa tie priklady. Na prijimackach ich bude len 12 a na to sa mozes vykaslat.
A presne ako hovoria ludia predomnou, zaber v pravy cas. Idealne tak mesiac pred prijimackami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
pokial sa planujes nabiflit 3000 otazok ok... ale ak im chces aj rozumiet bez chemie to nedas... prepac ale neverim ti ze si az taky genius... jedine zeby si mala neuveritlne motivcne doucko z che.. ale naco si platit ked to mas v skole??
a @33 je tiez dost velka picovina
No, ok...Každopádne si tú chémiu dobre nejakým iným spôsobom, lebo ju budeš potrebovať. A nič iné na testoch, ako tie veci z podkladov tam nie sú, inak by to nejak strácalo zmysel.
na medinu bez chemie ist nemozes. to uz kde sme??
Ale spet k tvojej otazke. Nie nevyskytne sa nic ine (aj ked zavislive trosky ti budu nahovarat aby si to ani neskusala, ze pomenili otazky...). Chemia sa da krasne pochopit bez biflovania ak budes znej maturovat. RADA: Neuc sa tie priklady. Na prijimackach ich bude len 12 a na to sa mozes vykaslat.
A presne ako hovoria ludia predomnou, zaber v pravy cas. Idealne tak mesiac pred prijimackami
Hodne zdarú