Ahojte, dnes nám učiteľka hovorila, že je dané zákonom, že ak napíše žiak obydva monitory nad 90% je prijatý bez prímačiek. Lenže ona nám povedala že NAD 90% takže nie VRÁTANE 90%? ak má niekto 90 a 90 percent to MUSÍ robiť skúšky?
*V zmysle § 65 ods. (4) Školského zákona, bude bez prijímacieho konania a bez doplňujúcich kritérií prijatý každý uchádzač, ktorý v 9. ročníku v celoslovenskom testovaní dosiahol z profilových predmetov samostatne úspešnosť najmenej 90%*
@bloodypunk ďakujem, no ona nám to povedala takto.. preto som sa pýtala a vidím, že stačí 1 slovko inak a hneď je tu nedorozumenie
a čo sa týka teba @edisek tak zavri ústa! za jednu drbnutú chybu tu robíš scény..! nepoznáš ma nevieš tak buď ticho. ÁNO? ja som mala zo slovenčiny 90% tak preto sa pýtam.. Bože raz za 100 rokov sa mi stane, že tam mám chybu .. Takže všeci čo mi tu teraz budete nadávať za tú chybu , si komentár nechajte a ponadávajte si sami pre seba nie tu mne! pane bože mýliť sa je ľudksé.!
@kaylee ako ďakujem, tie hlúpe chyby sú mi úplne ukradnuté, vieš pretože ty si nikdy žiadnu neurobila.... ja sa tu pýtam niečo úplne iné, tak si to vážne nechajte prosím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale v @3 máš odpoved takže sa vaša učitelka len zle vyjadrila
A držím palce
a čo sa týka teba @edisek tak zavri ústa! za jednu drbnutú chybu tu robíš scény..! nepoznáš ma nevieš tak buď ticho. ÁNO? ja som mala zo slovenčiny 90% tak preto sa pýtam.. Bože raz za 100 rokov sa mi stane, že tam mám chybu .. Takže všeci čo mi tu teraz budete nadávať za tú chybu , si komentár nechajte a ponadávajte si sami pre seba nie tu mne! pane bože mýliť sa je ľudksé.!
@bloodypunk to je aka uroven?
Chcela som len upokojiť mládežnícke hormóny
(aspoň sa mi zdá, sakra, musím sa naučt číslovky)
*obydve/obidve
*všeci/všetci
vyber správne možnosti!