Silno rozmýšľam, že tam pôjdem na dovolenku, ale až 1.9-9.9. Je tam vtedy ešte niečo? alebo sezóna končí 31.8. a potom je tam mesto duchov? ..Teplo ešte na začiatku septembra očakávam, no bojím sa že ked tam pôjdem nič tam už nebude
@thankyou pýtam sa to nie preto, že som sprostá, ale kamaratka mi povedala, že ked už nie je sezona (po 31.8.) tam už nič nie je..tak teraz neviem či mám ísť skôr alebo čo..kedže ja som bola najďalej v ČR ..zbožňujem "vtipné" reakcie.....
podla mna to busd to iste, trosicku menej ludi a kazdopadne menej deti. mnoho ludi chodi na dovolenku prave po auguste, ubytovanie byva lacnejsie a pod
@salora áno, ja preto chcem isť až v septembri.nemám rada preplnené miesta..no ked mi ona toto povedala, tak ma to zneistelo a teraz som si nebola istá, preto so sa chcela opýtať "skúsenejších"
@mata399 tak ako ja som v Primorsku nebol ale dedukujem, kedze je to letovisko, ze tam bude v septembri este aj tak dost ludi a zivot... ja byvam pri mori na opacnom konci Europy, kde nie je take leto ako v Bulharsku a zije to tu furt, tak predpokladam, ze tam to bude zit tiez
Podľa teba tí ľudia mimo sezóny nežijú abo čo? Inak ja preferujem dovolenky mimo sezóny, lebo skoro všade je aj lacnejšie, a hlavne tam nie je ľudí hlava na hlave.
@alex458 ževraj je to inak mrtve mesto..ako tiež sa mi to jej tvrdenie nezdalo, ale radšej sa človek informuje nie že tam prídem a bude tam len teta v potravinách a promenáda fuč ..jj presne tak, čím menej ludí tým lepšie a súkromnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
istý ficocot tiež vravel že na východe nič nieje