Najde sa tu niekto, kto presiel tuto hru celu resp. aspon niekto, kto vie, ako zabit prveho bossa (ako mam na neho pouzit speed kill tak, aby sa mi ho podarilo zasiahnut viac, nez len raz a nezrazil na hned na zem)?
@etelnair Slovenske navody na tuto cast su velmi obmedzene, nasiel som jeden obstojny navod v anglictine, aj video na youtube som kukal, fakt secko mozne, ale proste mi to kurva nejde
@kosmiklove ja to skusam... skusal som to uz xxx krat a skusam to aj teraz, no furt bezuspesne... ach jaj... asi mi to proste nie je sudene spravit, musi mi to prejst niekto iny
@frez este ma napadla taka vec...ak nahodou nemas original...mas dobry crack? niekedy ak je ten zly tak v hre nieco nemusi ist tak ako by malo...takze to ze ti to nejde spravit moze byt nejaky bug
@frez sa mi zda ze ani mne to neslo..a nakoniec som zistil ze som pocas speed kill stale klikol v nespravny cas (skor ako som mal)...proste v jednom okamihu sa ti zda ze ta uz ide zhodit ale treba este chvilku vydrzat a az potom kliknut ked zasvieti dyka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Nech sa lubi.
@kosmiklove
@etelnair
@koprdil
Toto je moj gameplay:
» www.birdz.sk/webka/frez/vide...
@frez este ma napadla taka vec...ak nahodou nemas original...mas dobry crack? niekedy ak je ten zly tak v hre nieco nemusi ist tak ako by malo...takze to ze ti to nejde spravit moze byt nejaky bug
vela stastia
HURAAAAA! DOKAZAL SOM TO!
@frez gratulujem
@kosmiklove vdaka