Aké máte priority v živote? Sú pre vás dôležitejší ľudia, vzťahy medzi priateľmi, v rodine alebo si idete po svojom a sústredíte sa skôr na ´´kariérny život´´?... na úspechy, na zdokonaľovanie sa vo svojich vedomostiach, koníčkoch?
urcite skor vzdelanie, uspech, zaluby...k ludom sa uz priklanat nikdy nemienim, 3/4 z nich ma vie len nasrat a nie je nad radost z uspechu, tu mi ludia dat nevedia
Keď som bola trošku mladšia, tak som si myslela,že budem vždy pozerať len na kariéru..ale akosi netuším stále,čo chcem robiť.. takže teraz skôr uvažujem nad tým ako čo najľahšie cestovať čo najviac, spoznávať nové kultúry a ľudí.. samozrejme vzdelanie,záľuby.. ale celkovo neviem čo so mnou bude takže sa nechám prekvapiť.
Koniec koncov, škola mi nedala nič, blbá maturita a to že môžem ísť poprípade ďalej, a potom len robiť do úmoru aby som mala PENIAZE to mi je také smiešne, to naozaj budem radšej žobrákom ale budem spolu s rodinou a láskou. Ja som taká trafená no
vzdelanie a rodina na teraz. potom bude práca. až niekde v diaľke je momentálne vzťah, bo som mladý chalan a chcem si užívať voľnosť a ísť kdekoľvek bez toho,aby na mňa niekto krivo zazeral.
@wolskeoko ja vazne neviem ake mam mat priority. vsetko je na picu, som zo vsetkeho unavena, nic nejde tak ako by som chcela aj tak, tak keby som tie veci brala ako priority, akurat by ma kleplo z nich. proste nemam na to silu uz.
nemam priority... to, co mam prave chut robit, to robim... a s kym to chcem robit tiez a nezamyslam sa nad tym. Robim tak, aby som bola stastna ja a ti, ktori so mnou tieto okamihy zdielali
@hoperpohroma ked chces tak aj analneho. Chcel som tym obrazne povedat, ze ti chyba zly muzsky o ktoreho by si sa postarala. Naplnil by tvoje prazdne miesto u priorit
@luc.ka ty si úplne na ľudí najviac zameraná, keď reaguješ takto zmierlivo a povznesene
Ja sa najviac sústredím na príjemné zvukové vnemy okolo seba, spokojnosť ľudí okolo, nemusí to byť práve rodina, lebo tej nerozumiem, skôr proste tých, ktorým viem pomôcť. A najviac ma napĺňa byť v peknom prostredí a venovať sa hudbe, byť dobre oblečená, pekne upravená a interagovať s ľuďmi, ktorých obdivujem, spolupracovať s nimi a tešiť sa s nimi. Či je to v škole alebo v práci alebo kde, na tom nezáleží.
@luc.ka dufam, ze ty sa das na to iste, zjavne to potrebujes, uz len kvoli tomu, ze sa staras do priorit inych kebyze ta poznam nazivo,tak by som ti uz davno dala po hube
@wolskeoko a bolo by na tom nieco zle? urcite je to lepsie ako skutocnost, ze stastne usadit sa sa mi podari asi az po dokonceni vysokej skoly, ked okolo mna nebudu konecne sami dickheadi, co je dost daleko, cize dovtedy si mozem dalej zit moj prazdny egoisticky zivot z ktoreho tu poniektori grcaju
vždy som mala prvoradú karieru/školu, no tento rok som sa zaľúbila a moje priority sa zmenili... no po rozchode si nejako neviem nájsť cestu k utriedeniu svojich priorít.. rada by som sa vrátila k pôvodnému, ale nejde to tak mám v tom všetkom chaos..
mojou prioritou je byť dobrým človekom...áno, viem, že to je strašné klišé a ani sa netvárim, že sa mi to úplne darí, ale snažím sa pomáhať ľuďom, pokiaľ je to v mojich silách...
a ďalej je pre mňa dôležitá múdrosť, čo nie vždy musí znamenať vzdelanie...
úspech je relatívny pojem, no rada by som raz bola úspešná, čo v mojom ponímaní znamená, že by som robila niečo, čo by ma napĺňalo...
a najmä chcem raz povedať, že som mala ŠŤASTNÝ život.
tak u man to je ak ze v zivote by som chcela nieco dosiahnut....chcela by som sa stat spevackou....ale chcela by som aj v zivote dosiahnut proste to ze by ludia boli iny...hnusi sa mi maximalne tato doba ale viem ze tam su nulove sance na uspech ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
(obcas je to narocne)
(vyssiu prioritu bohuzial nemam)
neviem aku inu prioritu by som mala mat
skolu zvladam, tak co
uspech
peniaze
to su moje priority a nad ne stavam lasku a medziludske vztahy..ale len s nimi by som si nevystacila.
@wolskeoko skôr nenáročné
nájsť si poriadneho chlapa
stať sa vyrovnanou
dajako mame a segre pomôcť
ozaj, zmaturovať
a vymaniť sa z tohto monotonneho života ktorý sa mi takým zdá.... proste aby nabral trocha života
Ja sa najviac sústredím na príjemné zvukové vnemy okolo seba, spokojnosť ľudí okolo, nemusí to byť práve rodina, lebo tej nerozumiem, skôr proste tých, ktorým viem pomôcť. A najviac ma napĺňa byť v peknom prostredí a venovať sa hudbe, byť dobre oblečená, pekne upravená a interagovať s ľuďmi, ktorých obdivujem, spolupracovať s nimi a tešiť sa s nimi. Či je to v škole alebo v práci alebo kde, na tom nezáleží.
v pohode, aspoň sa zvnútra prečistíš. ešte by si si mohla do života zaviesť nejakú činnosť, čo ťa dá dokopy aj zvonku.
ty si kto?
ale hej, budem povznesená a aj naďalej budem opovrhovať vecami a ľuďmi hodnými opovrhnutia
btw "dickheadi" ta budu sprevadzat cely zivot.
Konať tak, aby som sa za seba nemusela hanbiť a byť, erghhm, dobrý človek
Jedného veľmi vzdialeného dňa sa osamostatniť
Vzťahy rôzneho druhu neradím medzi priority, keďže pokiaľ nemám, nepotrebujem, keď mám, vážim si.
(ach) verim ti ze budu, ale snad nie v takej miere ako teraz.
a ďalej je pre mňa dôležitá múdrosť, čo nie vždy musí znamenať vzdelanie...
úspech je relatívny pojem, no rada by som raz bola úspešná, čo v mojom ponímaní znamená, že by som robila niečo, čo by ma napĺňalo...
a najmä chcem raz povedať, že som mala ŠŤASTNÝ život.